30 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara15°C

HAKKARİ AK PARTİ KUTLAMALARI İPTAL ETTİ

Hakkari AK Parti kutlamaları iptal etti

AK Parti Hakkari İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, Gencecik bir hanım kardeşimizin balkonda düşmek suretiyle vefatını nedeniyle kutlamaları iptal ettiklerini söyledi.

28 Mayıs 2023 Pazar 22:15

Başkan Kaya, seçim sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’nın destek konuşmasının ardından teşekkür konuşması yaptı.

Başkan Kaya,” Aziz milletimizin bugün sandıkta koymuş olduğu irade ile  elhamdülillah Türkiye kazınmıştır. Hakkarimiz kazanmıştır ve milletimiz kazanmıştır. Kazanan sadece sayın Cumhurbaşkanımız değil dünya mazlumları ve mağdurları kazanmıştır. En büyük teşekkürü liderimiz olan Türkiye’mizi 22 yıldır kurtararak huzur haline getiren Cumhurbaşkanımız, Genel başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan hak etmektedir” 

-Fedakar arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz
Başkan Kaya,”Değerli arkadaşlar yaklaşık iki aydır doğru düzgün uyumadan, dinlenmeden üzerine düşen bütün vazifeleri yapan, vefakârlık yapan, çaba ve sadakat gösterirdiniz. Bunun meyvelerine elhamdülillah sandıkta ortaya koymuş oldunuz. Rabbim sizlerden razı olsun”

-Oy veren vermeyen herkese teşekkür ediyoruz

Başkan Kaya, Sadece AK Parti kazanmadı elhamdülillah bütün Hakkarimiz kazandı dedi.

Kaya,” 28 mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçiminde oy veren vermeyen bütün vatandaşlarımıza adil bir şekilde hizmet etmeye devam edeceğimizi burada ifade etmek istiyorum.  Kimseye de kırgın küskün değiliz. Kimseyi ötekileştirmeyiz. Biz hep birlikte Hakkari’yiz ve Hakkari halkı olarak aynı ilde aynı sudan için insanlar olarak yolumuza devam edeceğiz. Bir il başkanı olarak şunu belirtmek istiyorum. Bütün halkımızın hizmetinde olmakla birlikte bize oy vermeyen insanlarımızı da gönlüne girmek için dürüst olacağız ve adil olacağız”

-Başkan Kaya Kutlamaları iptal ettik
Başkan Kaya, ”Gencecik bir hanım kardeşimizin balkonda düşmek suretiyle vefatını maalesef burada öğrenmiş  bulunmaktayız. Bu nedenle Hakkari ve Müslüman kimliğimizin gereği olarak  bir tarafta cenazemiz var iken kutlama yapamazdık. Vefat eden kardeşimize rabbimizden rahmet diliyoruz. Acılı ailesine de sabırlar diliyoruz” dedi.

dsc-8359-002.JPGdsc-8370-001.JPGdsc-8368-001.JPG

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.