17 Mayıs 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara15°C

NETANYAHU, ARAP LİDERLERİNİ TEHDİT ETTİ!

Netanyahu, Arap liderlerini tehdit etti!

İsrail'in Gazze'ye yönelik ağır bombardımanı devam ederken Başbakan Binyamin Netanyahu, soykırıma varan katliamların ardından işgalci İsrail'e tepki gösteren ve yaptırıma hazırlanan Arap ülkelerinin liderlerini açık açık tehdit etti.

13 Kasım 2023 Pazartesi 08:28

İsrail'in Gazze'ye yönelik ağır bombardımanı devam ederken Başbakan Binyamin Netanyahu, soykırıma varan katliamların ardından işgalci İsrail'e tepki gösteren ve yaptırıma hazırlanan Arap ülkelerinin liderlerini açık açık tehdit etti. Netanyahu, ''Arap liderlerine söylüyorum.

Eğer iktidarınızı ve çıkarınızı korumak istiyorsanız, yapabileceğiniz tek şey var. O da sesinizi kesmek" ifadelerini kullandı.Hamas'ın 7 Ekim sabahı başlattığı Aksa Tufanı operasyonuna karşılık veren İsrail ordusu, Gazze'ye günlerdir bomba yağdırıyor.

Binlerce Filistinliyi katlederek bölgeyi adeta kan gölüne çeviren İsrail tehditlerine de devam ediyor. Başbakan Binyamin Netanyahu, Arap liderlere seslenerek, 'Eğer iktidarınızı ve çıkarınızı korumak istiyorsanız, yapabileceğiniz tek şey var. O da sesinizi kesmek." dedi. basından

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.