16 Nisan 2024
  • İstanbul26°C
  • Ankara26°C

SWEET HEAVEN CAKES COFFEE'DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Sweet Heaven Cakes Coffee'den Ramazan Bayramı Mesajı

Sweet Heaven Cakes Coffee'den Ramazan Bayramı Mesajı

20 Nisan 2023 Perşembe 21:44

Van Sweet Heaven Cakes Coffee sahibi Mahmut Bülent Ramazan bayramı nedeniyle tüm islam aleminin bayramını tebrik etti. 

Bülent, mesajında; “Birlik ve beraberliğimizin pekişmesine, toplumsal barışın daha da güçlenmesine, küskünlerin barışmasına, sosyal dayanışmanın, sevgi, saygı ve hoşgörü anlayışının zirveye ulaşmasına yaptığı katkıları dolayısıyla, fert ve toplum hayatımızda özel bir yere sahip, müstesna günlerimizden birisi olan Ramazan Bayramına, milletçe, huzur ve güven ortamı içinde ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Bayramlar, mutlulukların paylaşıldığı; birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendirildiği; dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu; insanların kaynaşmasına ve barışın tesisine aracılık eden ulvi ve müstesna günlerdir.

Bayramda, akrabalarımız olmak üzere tüm dostlarımızı ve komşularımızı unutmayalım. Onların yanında olduğumuzu, sevinç ve kederlerimizi, sıkıntılarımızı paylaşmaya hazır olduğumuzu gösterelim. Çevremizde bulunan yoksul, kimsesiz ve yetimlere daha özenle kucak açalım. Bu düşüncelerle; Hakkarili hemşerilerimizin, Milletimizin ve İslam Alemi’nin Ramazan Bayramını kutluyor, sevgi ve kardeşlik duygularının coşkuya dönüştüğü bu mübarek günlerin ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve esenlik getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum”

Van Sweet Heaven Cakes Coffee
Mahmut Bülent 

alt-008.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.