• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Müdür Yıldırım'dan "19 Mayıs mesajı"

Müdür Yıldırım'dan "19 Mayıs mesajı"
Hakkari Gençlik ve Spor İl Müdürü Emin Yıldırım, 9 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Emin Yıldırım, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve beraberindeki kahramanların 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun’dan Anadolu’ya ayak basarak Milli Mücadeleyi başlattıkları tarihi günün 105. yıldönümünü milletçe kutluyoruz dedi.

Müdür Yıldırım mesajının devamında," Tarih boyunca toplumları ayakta tutan en büyük gücün gençlik olduğu aşikardır. Hangi ülke genç kuşakların yetişmesine büyük önem vermişse daima ileriye gitmiş ve kalkınmıştır.

Bu sebeple; gençlerimizi kendine güvenen, donanımlı, bilgili, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, demokrasiye inanan, çalışkan ve üretken bireyler olarak yetiştirmek en mühim görevimizdir. İçinde bulunduğumuz yüzyılın güçlü ve saygın Türkiye’si gençlerimizin omuzlarında yükselecektir.

Sevgili gençler; Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu büyük bayramı sizlere armağan ederek, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin, temel ilkelerinin ve Türk Milletini ayakta tutan tüm değerlerin korunması, kollanması ve savunulması vazifesini sizlere vermiştir. Sizler, ecdadınızdan aldığınız ilhamla Türkiye Cumhuriyeti’ni aydınlık yarınlara taşıyacak, dünyaya örnek olacak ve milletçe hepimizi gururlandıracak çalışmalara imza atacak güce sahipsiniz. Ülkemizin aydınlık yarınları için umudumuz ve en büyük gücümüz sizlersiniz. Bu vatan, bu bayrak, bu bayram sizindir ve sizlere emanettir. Bu emanetlere sahip çıkacağınızdan hiç şüphemiz yoktur.

Bu derin duygularla başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını, şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin ve değerli Hakkarili hemşerilerimin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

 

Bu haber toplam 549 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim