• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C

Olayda 7 çocuğunu kaybetti

Olayda 7 çocuğunu kaybetti
Hakkari'nin Geçitli köyünde meydana gelen patlamada 7 çocuğunu kaybeden anne, yaşadığı üzüntüye dayanamayarak hastanelik oldu.

FEYZULLAH TAŞ
HAKKARİ (İHA) - Bir süre önce Durankaya beldesi ile Geçitli köyü arasındaki karayolunda meydana gelen patlamada 9 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi ise yaralanmıştı. Patlamada araç sürücüsü olan oğlu Aydın Erol (30) ile birlikte 7 evladını kaybeden anne Behice Erol (50), bu acıya daha fazla dayanamayarak hastalandı. Durumu öğrenen Hakkari Valisi Muammer Türker, Vali Yardımcısı Davut Sinanoğlu'na talimat vererek bölgeye ambulans ve doktor gönderilmesini söyledi.

Akşam saatlerinde köye ulaşan doktor ve sağlık görevlileri, annenin ilk tedavisini köy evinde yaptı. Kalp sorunu yaşadığı belirlenen acılı anne, ambulansla Hakkari Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Hastane Başhekimi Uz. Dr. Abdullah Demirtaş ve beraberindeki doktorlar, anne için seferber oldu. EKG'si çekilen Erol, kardiyoloji bölümünde müşahede altına alındı. Sabah kendine gelen Behice Erol, öğle saatlerinde taburcu edildi.

Behice Erol'un baş ucundan ayrılmayan kardiyoloji uz. Dr. Sefer Kul, hastanın EKG'sini çektiklerini, ciddi bir sorunun olmadığını belirtti. Kul, "Anneyi şu an taburcu ettik. Genel durumu iyidir. Pazartesi günü efor testine tabi tutulacak ve bir dizi testlerden geçirilecektir" şeklinde konuştu.
Ambulansla hastaneden alınarak evine gönderilen Behice Erol'u, eşi Cahit Erol da bir an olsun yalnız bırakmadı. Cahit Erol, kendileri ile yakından ilgilenen valilik, başhekim ve doktorlara teşekkür etti.

Öte yandan, meydana gelen patlamada 7 evladını kaybeden baba Cahit Erol ile hastane bahçesinde görüşen Hakkari Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Lüftullah Yılmaz ve beraberindekiler ise, ailenin geçim kaynağı ve ev durumları hakkında bilgi aldı.

cahit,-erol,-gecitli-1.jpg

cahit,-erol,-gecitli-2.jpg

sydv.jpg
 

 

Bu haber toplam 3204 defa okunmuştur
Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim