• BIST 9995.51
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

Öner'in ailesi adalet istiyor

Öner'in ailesi adalet istiyor
Yaklaşık 1 ay sonra Van’ dan Trabzon cezaevine nakledildi 6 çocuk babası Necman Öner’in ailesi adalet bekliyor. Öner’in cezaevine düşmeden önce ve sonraki hali ise yürekleri sızlatıyor.

Necman Öner Hakkarili ve 6 çocuk babası ve bir süre önce siyasi suçtan dolayı cezaevine düştü. Anne ve Babası ise sakat Necman’ın cezaevine düşmesi ile birlikte aile perişan oldu. Çocukların 6’sı okula gitmesine rağmen tek geçim kaynakları ise 3 ayda bir verilen maaşla sağlanıyor.

Öner cezaevine düşmeden önce ise sürekli kalp rahatsızlığı mide rahatsızlığından dolayı hastanelerde tedavi görüyordu. 2011 Haziranında tutuklanarak Van cezaevine götürülürdü yaklaşık 1 yıl boyunca tutuklu olarak mahkemesi devam etti. Sosyal paylaşım sitelerinde duyarlı kesimlere seslenen Öner’in çocukları hasta ve her geçen gün durumu kötüye giden babalarının biran önce tahliye edilmesini istiyor.

Öner’in çocukları,”Babamız sürekli olarak düşüp bayılıyordu ve Van Araştırma Hastanesine götürülüyordu sadece hap veriliyordu. Haplardan dolayı midesinde delik oluştu yediklerini kusmaya başladı. Kalp rahatsızlığı gün geçtikçe daha da kötüleşti 2, 3 defa ameliyat masasına götürüldü.

Ancak Ameliyatın riskinden dolayı ameliyat olmak istemedi. Kendisine 7,5 yıl ceza verildi.Yaklaşık 1 ay sonra Van’dan Trabzon cezaevine nakledildi ay da bir görüşüne gidiyoruz. Trabzon’a sevk edildikten sonra maddi imkansızlıktan dolayı 1 yıldır babamızı göremiyor sadece kendisi ile 10 dakika telefon ile görüşüyoruz. Çoğu kes aile fertleri olarak kendisi ile görüşemiyoruz.

Bizler onun çocukları olarak sizlere sesleniyoruz Allah rızası için sesimize kulak verin babamızı tekrar aramızda görmek istiyoruz.Her çocuk gibi bizlerde babamızla bir arada olmak istiyoruz. Yaşıtlarımızı babalarıyla birlikte gördüğümüzde içimiz yanıyor ağlıyor psikolojimiz bozuluyor.

Bizim isteğimiz ne para ne pul sadece babamızı istiyoruz sesimizi duyun Lütfen. Trabzon E Tipi Kapalı Cezaevi B-9 koğuşunda bulunan babamız her geçen gün eriyor. Bakın eski hali ile yeni hali arasında ne kadar fark var sizde görün,, biz sadece adalet istiyoruz babamızı tahliye etsinler” şeklinde dert yandılar. Hakkarihabertv.com

cezaevindeki-eski-hali-yeni-hali-1.jpg

cezaevindeki-eski-hali-yeni-hali-2.jpg

Bu haber toplam 7722 defa okunmuştur
  • Yorumlar 7
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim