• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C

ÖRNEK SEÇİM!

Hakan Taş

Kırk yıllık meslek hayatımda yüzlerce seçim gördüm, yazdım ama böylesini hiç görmedim. Sabah saat 09 dan itibaren önce adaylar ve ekip arkadaşları HATSO hizmet binasına gelerek misafirleri ağırladılar. Çoğu üye kahvaltısını bile yapmadan seçimlere iştirak etti.

İkinci ve üçüncü katlar tıka basa doldu. 8 gurup için ayrı odalar hazırlandı. İl Seçim Kurulu titiz bir çalışma yürüttü. Katılım oldukça fazlaydı. İstanbul, Antalya, İzmir ve çeşitli illerde ikamet eden şirket sahipleri oy kullanmak için Hakkari’ye geldiler.

Mahir Çallı mavi renk kravatı ve mavi bakan hoşgörüsüyle tüm gün ayakta etrafına hoşgörü dağıttı. Servet Taş, beyaz renge hiç bürünmemişti. Beyaz sadece yüzündeki tenin rengindeydi. Gruplaşma, kin, nefret, tedirginlik, gerginlik hiç yoktu. Herkes bir bayram havasında birbiriyle tokalaştı, kucaklaştı, selamlaştı.

Yemek saatinde Sefa Lokantası herkese açık servis edildi. Görevlilere de paket usulü yemek ikram edildi. Oylar kullanıldı, sohbetler gerçekleşti, tüm dünyaya ve her seçime örnek olacak görüntüler ölümsüzleştirildi.

MAHİR ÇALLI !

Mahir Çallı ilimizde ve bölgemizde genç işadamı kimliğiyle başarılı işlere imza atan, çevresi ve dostları geniş, arkadaş canlısı hoş bir insan. Her renkten başarılı isimleri ekibine katarak iyi bir seçim çalışması yürüttü. Rakibi hakkında tek kötü söz sarf etmedi. “Bu benim için bir adım ve başlangıç. Her seçimin kazananı ve kaybedeni olur. Ben Hakkari sorunlarına çözüm noktasında çabalamak ve katkı sunmak istiyorum.

Seçilsem de, seçilmezsem de kent ve halk sorunlarına duyarlı olmaya devam edeceğim. Bu zorlu yarışta yanımda olup bana katkı sunan tüm dostlarıma teşekkürler ediyorum.” Deyip seçimi kazanan Servet Taş’a başarı dileyerek dostlarıyla kol kola HATSO’dan ayrıldı.

SERVET TAŞ !

Başından beri kendisinden hep emindi. Öncesinde seçim havasına girerek sokağa çıkmadı ve basına demeç de vermedi. “Bizi bilen biliyor. Yaptıklarımız ortadadır. Kazanan Hakkari olmuştur.

Yeniden bana güven verilmesi yükümü arttırmıştır. Biz bundan sonra ilimizin sorun ve sıkıntılarına çare bulmak, bir arada huzur içerisinde mutlu yaşamak için çalışmaya devam edeceğiz. Beni hem destekleyen hem de desteklemeyen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Sekiz gurupta sanırım 550 üye oy kullandı. Yani katılım yüzde doksandı. Milletvekili seçimleri havasında bir heyecan vardı. 550 kişi oy kullansa da 550 bin kişi merakla sonuçları bekledi.

Seçim sonrası ilk demeç veren de Sılehi Aşireti Kanaat Önderlerinden Seyfi Gültekin oldu. Gültekin, “Ticaret odası seçimleri çok önemlidir. Servet Taş’ın yeniden seçilmesi bizi çok sevindirmiştir. Yeni başarılara yelken açması dileğiyle kutluyor, gözlerinden öpüyorum” mesajını verdi.

Aslında çok kişi konuştu, binlerce mesaj verildi. Beni ve herkesi mutlu eden şey Hakkari halkı olarak ne kadar mütevazi ve iyimser olduğumuzdur. Bir çok ilde yapılan Oda seçimleri şaibeli, tartışmalı, kavgalı geçerken ilimizde yapılan bu seçimlerde müthiş bir dayanışma, dostluk ve sevgi örneği sergilendi.

Mahir Çallı kardeşimiz daha çok genç ve hırslı. HATSO seçimlerinin kendisine ileride sorumluluk verildiğinde “Ben varım” dedirten enerjisini gördük. Saygılı duruşu ve söylemleri takdir gördü. Seçimleri kaybetse de çok daha fazla dost kazandı.

Sayın Taş ve sayın Çallı’yı tebrik ediyorum.

Kazanan Hakkari olmuştur…

Bu yazı toplam 1728 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 7
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Yazarın Diğer Yazıları
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim