Şehit emanetleri sergisine davet

Şehit emanetleri sergisine davet
Hakkari’de Şehit Teğmen Abduselam Özatak sergisi ve 205 şehit ve devlet büyüklerimizin emanetlerinin sergileneceği 33. Uluslar arası şehit ve devlet büyükleri emanetleri sergisine tüm halkımız davetlidir.

Başta Rahmetli cumhurbaşkanımız Sayın Turgut Özal’ın içinde bulunduğu Devlet büyüklerimizin ve 205 şehidimizin emanetlerinin sergileneceği ve Doğu Anadolu bölgesinde ilk kez Hakkari ilinizde sergilenecek 33. Uluslararası Şehit Teğmen Abdulselam Özatak’ın sergisine tüm Hakkarilileri davet ediyoruz.

13 Nisan cumartesi saat 14:00 açılışı yapılacak sergi Merzan Mahallesinde bulunan Hakkari Üniversitesi Rektörlük. Fuaye salonunda 4 gün boyunca sergilenecektir.

sehit-davet.jpg

HABERE YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.