• BIST 7935.48
  • Altın 1886.953
  • Dolar 28.8524
  • Euro 31.5375
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

ŞEMDİNLİ/DE TOPRAK OKUL AÇILIŞI

ŞEMDİNLİ/DE TOPRAK OKUL AÇILIŞI
Hakkari nin Şemdinli ilçesine bağlı İran sınırında bulunan Cevizpınar mezrasında yapımı tamamlanan tek derslikli okulun açılışı yapıldı.

Günyazı köyüne bağlı Cevizpınar mezrasındaki okulun açılışına İlçe Kaymakamı Hakan Şen ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Erhan Dikmen ile kurum amirleri ve köy halkı katıldı. 120 metrekarelik alan üzerine inşa edilen ve 8 öğrencinin eğitim öğretim göreceği Cevizpınar İlköğretim Okulu nda ikinci dönemde ise öğrenci sayısının 15 e çıkması bekleniyor. Malzemenin kaymakamlık tarafından işçiliğin ise köylülerce karşılandığı okulun açışında konuşan Kaymakam Hakan Şen, okulun köylülere ve öğrencilere hayırlı olmasını diledi. Şen, "Bu okulda kaymakam, öğretmen ve avukatların çıkmasını umut ediyorum" dedi.


Yapılan konuşmaların ardından Kaymakam Hakan Şen ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Erhan Dikmen tarafından okulun açılışı yapıldı. Tek derslikli okulda bir süre inceleme yapan Kaymakam Şen ve beraberindekiler, köylülerin verdiği öğle yemeğinden sonra ilçeye döndü.(İHA)

 

 

Bu haber toplam 3143 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim