ŞEMDİNLİ'DEKİ GERGİNLİK 2. GÜNÜNDE....

ŞEMDİNLİ'DEKİ GERGİNLİK 2. GÜNÜNDE....
Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki gerginlik ikinci gününe girdi. Esnaf sabah saatlerinde de kepenk açmadı.

 Önceki gün Şemdinli BDP İlçe Teşkilatı ve Meya -Der Şemdinli Şubesi Başkanlığı tarafından Hatay İnegöl'de meydana gelen olayları kınamak amacıyla yürüyüş ve akabinde basın açıklaması düzenlemişti.

 

Basın açıklaması sonrasında ise bazı gruplar yollara barikat kurup slogan atması üzerine polis gruplara zırhlı araçlarla gaz bombası ve tazyikli suyla müdahalede bulunmuştu.

 

 Bazı gruplar ise Geçici Köy Korucu Derneğini basarak camlarını kırkmıştı. Gerginliğin bugünde devam ettiği ilçede esnaf kepenk açmadı. Bazı mahallelerde ise halen barikatların var olduğu ve gergin bekleyişin sürdüğü belirtildi. (HakkariTv)

HABERE YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.