Su arızalarına karşı yoğun müdahale
Yayınlanma:
Kaynak:Hakkarihabertv.com
Hakkari’de karların erimesi, etkili yağışlar ve meydana gelen heyelanlar nedeniyle içme suyu isale hattında arızalar oluştu. Yaşanan sorunların giderilmesi için belediye su arıza ekipleri sahada çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Berçelan yolu Çatal tesisleri yukarısında meydana gelen toprak kayması nedeniyle su hatlarının zarar gördüğü bölgede onarım çalışması başlatıldı. Kayan hatların yeniden yerine alınması ve su akışının normale dönmesi için ekipler yoğun mesai harcıyor.
Su arıza ekibi, arızaların en kısa sürede giderilmesi ve vatandaşların su sıkıntısı yaşamaması için çalışmaların kesintisiz devam ettiğini ifade etti. Haber: Perihan Önal
YASAL UYARI:
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.