• BIST 10082.77
  • Altın 2428.149
  • Dolar 32.3702
  • Euro 34.6846
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Twitter Gelişmiş Arama Nasıl Kullanılır?

Twitter Gelişmiş Arama Nasıl Kullanılır?
Twitter, satın alma sonrasındaki yeni adıyla X, isim değişikliği olsa da yapılandırma konusunda benzer durumda.

Milyonlarca kullanıcı tarafından aktif olarak kullanılan sosyal medya ağı, pek çok araç ve özelliğe sahip. Platformda yapılan paylaşımlar, haberler ve tartışmalar için çeşitli sıralama ve algoritmalar kullanılıyor. Buna karşın arama araçlarından yararlanılarak Twitter arama yapılabilir.

Twitter Gelişmiş Arama Nedir?

Standart Twitter arama bölümü basit bir yapıda olduğu gibi daha detaylı arama yapmak isteyenlerin Twitter gelişmiş arama yapması gerekir. Gelişmiş Arama, kullanıcıların belirli kriterlere göre arama yapmalarını ve sonuçların daha fazla filtrelenmesini sağlayan bir özelliktir.

Özellik sayesinde, belirli bir tarih aralığı, kişi veya anahtar kelime bazında arama yapabilir ve aradığınız bilgilere hızlıca ulaşabilirsiniz. Normal bir arama motoru kullanımından farksız olan Gelişmiş arama, gelişmiş ve özel sonuçlar sunmasına karşın oldukça basittir. Yapmanız gerekenler ise şöyle;

  • Twitter hesabınıza giriş yapın.
  • Arama çubuğuna anahtar kelimelerinizi girin.
  •   Burada, aramanızı daraltmak için filtreleri kullanabilir, gelişmiş arama fonksiyonlarından yararlanabilirsiniz.

Twitter Gelişmiş Arama, özellikle belirli konular hakkında yapılan tartışmaları takip etmek isteyenlerin en çok kullandığı ve platformun vazgeçilmezleri arasında görülen bir araç. Özellikle geçmişte yapılmış paylaşımlara erişilmek istendiğinde işleri kolay hale getiren bu arama özelliği, içerik pazarlaması yapan kişi ve web sitelerine de sınırsız fayda sağlıyor.

Twitter Arama Motoru Neler Sunuyor?

Kullanıma girdiği ilk günden itibaren milyarlarca içeriğin paylaşıldığı Twitter’da geçmiş bilgilere ulaşmak kolay değil. Bu nedenle de Twitter arama motoru ile yapılacak aramalar, istenilen içeriklere ulaşılmasını sağlıyor. Google gibi Twitter’da yer alan içerikleri sıralayarak kullanıcılara sunan Twitter arama motoru, SEO’nun da önemli bir parçası haline gelmiş durumda. Twitter’da yapılan aramalarda içeriklerin öne çıkabilmesi adına SEO teknikleri kullanılabilir, paylaşımlar bu yönde optimize edilebilir.

Twitter’ın Gücünü Keşfedin

Twitter, SEO çalışmalarının bir parçası olarak sosyal ağ tarafında kullanılıyor. Ancak arama özellikleri büyük oranda gözden kaçırıldığı için sadece standart paylaşımlar yerine Twitter SEO kriterlerine göre içeriklerin girilmesi, görsellerin belirlenmesi, paylaşımdaki cümlelerin ve anahtar kelimelerin nasıl olmadığı gerektiğinin bilinmesi önemli. Bu nedenle Twitter’da hakimiyet sağlamak ve daha iyi sosyal medya yönetimi ile yetkinlik kazanmak istediğiniz durumlarda aramamotoru.com’u ziyaret edebilirsiniz

Bu haber toplam 339 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim