• BIST 10170.26
  • Altın 2412.296
  • Dolar 32.3677
  • Euro 34.7308
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C

Vali' Türker'e Nisan 1 şakası

Vali' Türker'e Nisan 1 şakası
Hakkari'deki görev yapan bazı basın mensupları Vali Muammer Türker'e '1 Nisan şakası' yaptı.


Haber: Feyzullah Taş

Hakkari Amatör Futbol Ligi'nde mücadele eden ve ligi namağlup şampiyon olarak tamamlayan İl Özel İdare Spor Kulübü, aldığı kupayı Vali Muammer Türker'e hediye etti. Hakkari İl Özel İdare Spor Kulübü Başkanı Cahit Tekin, Futbol Şube Sorumlusu Murat Taş, teknik direktör Mecit Tekin takım futbolcularıyla birlikte Vali Muammer Türker'i ziyaret etti. Valilik toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette bir konuşma yapan İl Özel İdare Spor Kulübü Başkanı Cahit Tekin, İl Özel İdare Spor Kulübü olarak, mücadele ettikleri Hakkari Amatör Futbol Ligi’nde namağlup olarak şampiyon olduklarını söyledi.

il-ozel-idaresi-2.jpg

Şampiyon olarak ligi bitiren spor kulübünün 17 Nisan tarihinde Yüksekova Cilo Spor ile Bölgesel Amatör Ligi’ne (BAL) yükselme baraj maçına çıkacaklarını belirten Tekin, ‘’Bu maçı kazanan takım BAL ligine katılmaya hak kazanacak. Bizim amacımız baraj maçını kazanarak Bal liginde mücadele etmektir. BAL ligini de başarılı olarak tamamlayarak 3. lige çıkmak istiyoruz. Sizlerin destekleriyle ligi şampiyon olarak tamamlayan kulübümüz Van’da 10 günlük kampa girecek. Kampa girecek sporcularımızın barınma sorunu var. Bu konuda bize destek vermenizi istiyoruz. Sayın valimize kulübümüze verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Aldığımız kupayı sayın valimiz hak ediyor. Bu nedenle kupayı kendisine hediye ediyoruz’’ dedi. Tekin yaptığı konuşmanın ardından ligi şampiyon olarak tamamladıkları için aldıkları kupayı Vali Muammer Türker'e hediye etti. 

 

il-ozel-idaresi-1.jpg

Vali Muammer Türker ise, Van’da kampa girecek olan sporcuların barınma sorunu yaşamaması için Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü ile görüşerek misafirhane ayarlayacağını söyledi. Türker, ''Bütün kulüplere eşit şekilde davranıyoruz. Çünkü bizim için hiçbir kulübün diğerinden farkı yok. Hakemler nasıl müsabakalarda tarafsız ise biz valiler de öyle tarafsızız. Şampiyon olarak büyük bir başarı elde eden kulüp yöneticilerini ve sporcularını kutluyorum. Her zaman olduğu gibi spor kulüplerimize gereken maddi ve manevi desteği vermeye hazırız. Ne gerekiyorsa yapacağız'' dedi.

il-ozel-idaresi-4.jpg

 

 VAILİ TÜRKER’E NİSAN 1 ŞAKASI

Yapılan konuşmaların ardından Vali Muammer Türker'e 1 Nisan şakası yapan Hakkarihabertv.com muhabiri ''Sayın valim Şırnak iline atandığınız söyleniyor. Bununla ilgili neler söyleyeceksiniz'' dedi.

 

Sorulan soru karşısında oldukça şaşıran ve gülümseyen Vali Türker, ''Arkadaşlar 2 yıldan faz bir süredir ben Hakkari’de görev yapıyorum. İki yıldır beni bir yerlere atıyorsunuz zaten. Şimdi de Şırnak mı? Asparagas haber, magazin servisinden mi geldi bu bilgi. Asparagas haber arkadaşlar inanmayın, Şırnak’a yeni vali atandı''şeklinde cevap verdi.

Daha sonra basın mensuplarının 1 Nisan şakası yaptıklarını belirtmesi üzerine gülen Vali Türker, ''Şırnak valisi Ağrı'ya gitti, ama bu 1 Nisan’da olmadı'' dedi.

 

Bu haber toplam 4449 defa okunmuştur
Etiketler: , , ,
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim