Y.OVADA ASKERİ KONVOYA SİLAHLI SALDIRI

Y.OVADA ASKERİ KONVOYA SİLAHLI SALDIRI
Hakkari`nin Yüksekova ilçesinden Şemdinli ilçesi istikametine doğru gitmekte gitmekte olan 15 araçlık askeri konvoya Şemdinli karayolu üzerindeki polis kontrol noktası yakınlarında ateş açıldığı belir

 Edinilen bilgiye göre, saat 00.45 sıralarında Yüksekova`dan Şemdinli istikametine doğru gitmekte olan 15 araçlık askeri konvoya Şemdinli karayolu üzerinde bulunan polis noktası yakınlarında ateş açıldı. Silah sesleri Yüksekova ilçe merkezinde yankılanırken olay yerine ambulanslar gönderildi. Ancak yaralanın olup olmadığı hakkında net bir bilgi alınamadı. Resmi kaynaklar ise saldırı ile ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

HABERE YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.