• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C

AHMET ŞEN İLE SOHBETİN TADI!

Hakan Taş

Başarılı olmak farklı, iyi bir insan olmak daha da farklı bir şey. Hem başarı hem de iyi bir insan olmayı çok iyi sürdüren, yaptığı işiyle, verdiği hizmetiyle, saygınlığıyla, yardımseverliğiyle ve çalışkanlığıyla bilinen İşadamı Ahmet Şen’i otelinde ziyaret ediyoruz.

Üzerinde mavi gömleği, geriye doğru taranmış ağaran saçları, elinde teşbihi ve masasında demli çayı vardı. Makam odasının baş tarafında  rahmetli babası H.Salih Şen’in portresi, hemen yanında kısa bir süre önce aramızdan ayrılan kardeşi Nazım Şen’in resmi vardı. Başarılarından dolayı aldığı ödül ve plaketler odasının bir duvarını komple kaplamıştı. Ahmet Şen, donanımı ve dünya görüşüyle her kesime hitap edebilen, her sohbete keyif katan, her düşünceye saygı duyan hoş bir karekterdir.  

Daha önceleri uzun süre ilimizde HATSO Başkanlığını yaptı. Bölgemizdeki sınır kapıları kendisinin bir emeği ve projesidir. İnşaat sektöründe almış olduğu ihaleleri zamanında ve kalitesinde teslim ederek aranan firma olma özelliğini sürdürmüştür.

Ekonomi krizlere denk gelerek zarar ettiği işleri bile yarıda kesmeden, kendi bütçesinden yine zamanında teslim etmiştir. Hiçbir zaman kompleks dediğimiz havaya girmedi. Taziyelerde, cenazelerde, düğünlerde, iyi ve kötü günde her zaman için yakın dost , akraba ve arkadaşlarının yanında olmuştur.  

hakan-1-020.jpg

Aşiret lideri, kanaat önderi iddası ve beklentisi hiç olmadı. Siyasete bulaşmadı, ilimizin kalkınmasını sağlayan her işe muhattap olarak elini taşın altına koydu. Küçükten büyüğe her kesimden sevgi ve saygı gördü.  
Babasına çok düşkündü. Kaybettiğinde kanadı kırıldı. Kardeşi Nazım Şen ise onun yaşam kaynağıydı. Gözlerinde kardeşi için akan yaşlar hala kurumadı.  
Ahmet Şen demek nezaket, incelik demektir.
Ahmet Şen demek, memleket aşığı demektir.
Ahmet Şen demek başarı demektir.
Siyasi ve bürokrasi kimliği yok ama kendisini her gün yüzlerce kişi ziyaret ederek hasbihal ediyor. Türkiye’nin her bölgesinde iş yaptı. Güven ve başarısını her kesime kanıtladı.  

Hakkari’mizin il-ilçe meselesi sürecinde Ankara’daki otelini aylarca hemşerilerimizin emrine, hizmetine sundu kimseden tek kuruş para almadan.  

Ahmet Şen, hiçbir aşiretin değil, her insanın gönül bağıdır. Hakkari Gazeteciler Cemiyeti olarak bizde kendisini ziyaret ederek hoş bir sohbet gerçekleştirdik.  
Uzun ömür ve sağlık diliyoruz sayın ŞEN…

Bu yazı toplam 2121 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim