• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

AK Parti Hakkari Teşkilatı Ankara'ya çıkarma yaptı

AK Parti Hakkari Teşkilatı Ankara'ya çıkarma yaptı
AK Parti Hakkari İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, ilçe ve belde başkanları ile birlikte Ankara'ya çıkarma yaparak müjdeli haberler verdiler.

AK Parti Hakkari İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, Kadın Kolları Başkanı Münevver Ertuş, Gençlik Kolları Başkanı Kenan Beyter, Şemdinli Belediye Başkanı Fahri Şakar, Çukurca Belediye Başkanı Nazmi Demir, Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, Durankaya Belediye Başkanı İsmail Demirci, Büyük Çiftlik Belediye Başkanı Çayan Çiçek, İlçe Başkanları ve Teşkilatımız ile birlikte, Ankara’daki yoğun girişimler ve temaslar sonucunda, ziyaretlerinde müjdeli haberlerle sürdürüyor.

Başkan Av. Zeydin Kaya," Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan'nın talimatlarıyla İlimizin ihtiyaç ve talepleri adım adım karşılanmaya devam etmektedir.

 Ankara’da AK Parti Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı sayın Erkan Kandemir, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Yusuf Ziya Yılmaz, Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Osman Aşkın Bak, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcımız  sayın Ahmet Aydın, İçişleri Bakan Yardımcısı sayın Bülent Turan'ı Makamlarında Ziyaret ettik.

1-930.jpg

Genel Merkez Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Erkan Kandemir, Doğuanadolu Bölge Koordinatörümüz Sayın. Emrullah Gür ile birlikte ziyaret ettik. Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızın talimatları doğrultusunda, İlçe başkanlarımız, Belediye Başkanlarımız ve tüm teşkilat kademelerimizle Elhamdulillah dava şuuru içerisinde, AK Davamız için azim ve kararlılık içerisinde yolumuza devam ediyoruz.

2-980.jpg

Genel Merkez Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz'ı İl, İlçe Teşkilatlarımız ve Belediye Başkanlarımız ile birlikte ziyaret ettik. Hakkari’miz için birlik ve beraberlik içinde daha güçlü ve üretken bir geleceğe doğru çalışmaya devam edeceğiz.  İlimiz ile ilgili istişarelerde bulunduğumuz Sayın Genel Başkan Yardımcımız Yılmaz'a misafirperverliklerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum.

3-758.jpg

Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak'ı ziyaretimizde yaptığımız istişareler sonucunda Hakkari Merkez, İlçelerimizde ve Beldelerimizde ihtiyaç duyulan Spor tesislerimiz bilgisini verdik. 

Hakkari Merkez'de " Çok Amaçlı Ferdi Sporların Salonu,  Kapalı Spor Salonu (İlave Ek Cep Salon Yapımı) ve gündemde olan diğer hizmet ve yatırımlar, Durankaya Beldemiz için Kapalı Spor Salonu,  Yüksekova İlçemiz için 1500 Kişi Kapasiteli Çok Amaçlı Spor Salonu, Esendere Beldemiz için  Kapalı Spor Salonu, Büyükçiftlik Beldemiz için Spor Salonu ve Semt Sahası, Şemdinli İlçemiz için Gençlik Merkezi, Çukurca İlçemiz için Çok Amaçlı Spor Salonu, Sayın Bakanımız Bu tesislerin yapılması konusunda gerekli çalışmaların hemen yapılması ve bu eserlerimizi hayata geçirilmesi konusunda gerekli talimatları verdiler.

Yarınlarımıza ışık olacak çocuklarımızın ve gençlerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Sayın Bakanımıza Hakkari’mize yakın ilgi, alaka ve hassasiyetlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum

5-246.jpg

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcımız Sayın Ahmet Aydın'ı, teşkilatımızla birlikte ziyaret ettik. Hakkari Merkezde SGK Yeni Hizmet Binasının Yapımı, Yüksekova İlçemizde Hizmet Müdürlüğünün faaliyet geçmesi ve İlimizin diğer sorunları İle ilgili taleplerimizi ileterek istişarede bulunduk. Sayın Bakanımıza ilgi ve desteklerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum.

6-173.jpg

İçişleri Bakan Yardımcısı Sayın Bülent Turan'ı makamında ziyaret ederek ilimiz sorunları hakkında istişarelerde bulunduk. Sayın Bakanımıza İlimize olan ilgileri ve samimi sohbetlerinden dolayı şükranlarımı sunarım. Bizler AK Parti Hakkari İl, İlçe, Belde Teşkilatları olarak halkımıza hizmetkar olmaya durmadan yorulmadan devam edeceğiz. İleri ki tarihlerde Ankara’da yine İlimizin gelişimi için temaslarımıza devam edeceğiz.

İlimize ve bölgemize bu güzel hizmetleri sağlayan başta Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a Bakanlarımıza, Genel Merkezimize ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Hakkari halkı hizmetin en iyisine layıktır ve bizde elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz" dedi.

1-930.jpg2-980.jpg3-759.jpg4-404.jpg5-246.jpg6-174.jpg

 

Bu haber toplam 1882 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim