Kadınların Hukuki Hakları için güç birliği: Yüksekova'da anlaşma imzalandı

Kadınların Hukuki Hakları için güç birliği: Yüksekova'da anlaşma imzalandı

Kaynak:Perihan Önal

Hakkari Yüksekova Belediyesi ile Hakkari Barosu Arasında Kadınlar İçin Adli Yardım Protokolü İmzalandı.

Belediyenin sosyal medya hesabında yapılan paylaşımda," Hakkari Barosu Kadın Hakları Merkezi temsilcileri ile Belediyemiz Eşbaşkanları Şadiye Kırmızıgül ve Şoreş Diri bir araya gelerek, kadınların adalete erişimini kolaylaştırmak ve hukuki destek mekanizmalarını güçlendirmek amacıyla “Kadınlar İçin Adli Yardım” protokolünü imzaladı.

Hakkari Barosu Kadın Hakları Merkezi adına Hakkari Baro Başkan Yardımcısı Av. Şeyma Şebnem Taşçı ve Av. Leyla Alipur, Belediyemiz Eşbaşkanları Şadiye Kırmızıgül ve Şoreş Diri ile bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede, kadınların hukuki haklara erişimi, adli yardım hizmetlerinin önemi ve kadınların karşılaştıkları hukuki sorunlara yönelik destek mekanizmaları ele alındı.

Gerçekleştirilen görüşmenin ardından, kadınların hukuki süreçlerde desteklenmesini ve adli yardım hizmetlerine erişimlerinin kolaylaştırılmasını amaçlayan “Kadınlar İçin Adli Yardım” protokolü imzalandı"Resim

HABERE YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.