Büyükçiftlik’te sıcak asfalt çalışmaları tamamlandı

Büyükçiftlik’te sıcak asfalt çalışmaları tamamlandı

Kaynak:Perihan Önal

Yüksekova’ya bağlı Büyükçiftlik beldesinde Merkez Mahallesi yolları sıcak asfaltla kaplandı. Belediye Başkanı Çayan Çiçek, çalışmaya destek verenlere teşekkür etti.

Yüksekova ilçesine bağlı Büyükçiftlik beldesinde, Merkez Mahallesi'nde gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmalarıyla yollar daha modern ve konforlu hale getirildi.

Büyükçiftlik Belediye Başkanı Çayan Çiçek, tamamlanan çalışmalarla vatandaşların günlük ulaşımının kolaylaştırıldığını belirterek, beldeye önemli bir hizmet kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Çalışmaların hayata geçirilmesinde desteklerini esirgemeyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, İçişleri Bakan Yardımcısı Ali Çelik, Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen, AK Parti Hakkari İl Başkanı Av. Zeydin Kaya ve Karayolları Van 11. Bölge Müdürü Demirhan Erol'a teşekkür eden Çiçek, ilçe ve belde başkanlarına da şükranlarını sundu.

Büyükçiftlik için hizmet üretmeye ve beldeyi güzelleştirmeye devam edeceklerini belirten Başkan Çiçek, yapılan asfalt çalışmasının tüm vatandaşlara hayırlı olmasını diledi.hv3fenfwyaacdgghv3fenhw8aap6zy

HABERE YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.