• BIST 8714.69
  • Altın 3017.587
  • Dolar 34.2879
  • Euro 36.9787
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 6 °C

ATAK ÇABA BİR İLKE DAHA İMZA ATTI

ATAK ÇABA BİR İLKE DAHA İMZA ATTI
Hakkari Atak Çaba Dershanesi üniversite sınavları öncesinde öğrencilerine moral vermek amacıyla 300 Spartalı adlı film izletildi.

 FEYZULLAH TAŞ (İHA) - Yıl boyunca üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerin bir yıllık sınav streslerini atmaları ve sınava motive olmaları amacıyla öğrencilere Yunan Medeniyeti ile İran medeniyetinin mücadelesini anlatan 300 Spartalı film izletildi.

 

 Yaklaşık 2 yıl önce hizmete giren ve yaklaşık 900 öğrenciye eğitim veren Atak Çaba Dershanesi ilkleri yaşatmaya devam ediyor. Bir süre önce Fenerbahçe Beşiktaş derbi maçı ödüllü sınıflar arasında halı saha turnuvası düzenleyen dershane şimdi ise sosyal ve kültürel faaliyetlerini sürdürerek öğrencilerini üniversite sınavlarına her açıdan daha iyi hazırlamak amacıyla dershane bünyesindeki öğrencilerine guruplar halinde 300 Spartalı film izletildi.

 

 Dershanenin tarih öğretmeni Nemci Güldal, maçlarının öğrencilerini her yönden daha iyi yetiştirmek olduğunu, eğitimin sadece yıl boyunca ders vermek olmadığını ifade ederek düzenledikleri bir takım faaliyetlerle öğrencilerin bedenen ve ruhen daha iyi hazırlamalarını amaçladıklarını söyledi. Bu şekilde öğrencilerimizin başarılarını da daha iyi artacağına inandıklarını belirten Güldal, bu tür moral ve motivasyon amaçlı etkinliklerinin ise devam edeceğini belirtti.

 

 Dershane öğrencilerinden Emrah Bayram, Sibel Ertuş, üniversite sınavları öncesinde yılın boyunca yoğun bir çalışma sergilediklerini belirterek, dershane yetkililerinin üzerlerinde biriken stresi atmaları için bir dizi sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler düzenleyerek kendilerine moral verildiğini söylediler. Öğrenciler,”Dershanemiz 2 yıldır hizmete açılmasına rağmen ilde bir çok ilke imza atmıştır. Yapılan ilkler ise biz öğrencileri sevindirmektedir. Aynı zamanda sınava daha iyi motive olmaktayız. Bugün ise bize Yunan Medeniyeti ile İran medeniyetinin mücadelesini anlatan 300 Spartalı film izletildi. Filimi büyük bir beğeni ile izleyip tarihe bir de farklı bir açıdan baktık” şeklinde konuştular.

 

 

Bu haber toplam 3118 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim