Başkan Çiçek'ten örnek davranış

Başkan Çiçek'ten örnek davranış

Kaynak:Esra Özatak

Hakkari’nin Yüksekova ilçesine bağlı Büyükçiftlik Belediyesi, 2026-2027 eğitim öğretim yılında 1. sınıfa başlayan öğrenciler için okul çantası ve kırtasiye desteği sağlayacak.

Büyükçiftlik Belediye Başkanı Çayan Çiçek, eğitime ve çocukların geleceğine katkı sunmak amacıyla yeni bir destek programını hayata geçirdiklerini açıkladı.

Program kapsamında Büyükçiftlik’te 1. sınıfa başlayan tüm öğrencilerin okul çantası ve kırtasiye ihtiyaçlarının belediye tarafından karşılanacağı belirtildi.

Başkan Çayan Çiçek, çocukların eğitim hayatına eşit imkânlarla başlamasının önemine dikkat çekerek, eğitime yapılan her yatırımın geleceğe yapılan güçlü bir yatırım olduğunu ifade etti.

Çiçek, belediye olarak çocukların yanında olmaya ve eğitim hayatlarına destek sunmaya devam edeceklerini belirterek, “Bugün çocuklarımızın yanında, yarın Büyükçiftlik’in geleceğinde olacağız” mesajını verdi.whatsapp-image-2026-09-11-at-08-51-56

HABERE YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.