• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 20 °C

BÖLGE MÜDÜRÜ TALAY’DAN “ELEKTRİK” ALDIM!

Hakan Taş

Önceki gün VEDAŞ tarafından yemekli bir programa Ölmez Vadi Restorana davet edildim. Bugüne kadar katılım sağladığım her yemekten çok farklıydı. İlimizde toplam 138 mahalle ve köy muhtarı var. Bunları temsil eden 80 muhtar vardı. Bölge insanı olduğum halde çoğunu ilk kez gördüm.

VEDAŞ İl Müdürü Ağacanoğlu, herkesi kapıda büyük bir nezaketle karşılıyor. İşletme sahibi Rahmi Ölmez de aynı incelikle tüm çalışanlarıyla misafirleri ağırlıyor.

Muhtarlarla selamlaştıktan sonra Van Bölge Müdürü Fatih Talay, Hizmetler Gurup Müdürü Fatih Ekinci, VEPSAŞ Müdürü Yılmaz Özdemir, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ercan Kısacık ile tokalaşarak yerimizi alıyoruz.

Eskiden VEDAŞ’ın gittiği mahalle ve köylere vatandaşlar onları balta ile kovalardı. Ama şimdi onları çiçeklerle karşılayarak sofrasına buyur ediyorlar. Çünkü Vangölü Elektrik Dağıtım çalışanları karda, kışta, soğukta, canlarını tehlikeye atarak en ücra köşeye kadar hizmet götürüyorlar.

Genel Müdür Fatih Talay ile bu yemekli toplantının ne amaçla gerçekleştirdiklerini sordum; “Muhtarlar halk ile aramızda bir köprü görevi yapıyor. Onlar seçilmiş temsilcilerdir. Mahalle, köy, belde, şehir, neresi olursa olsun bizim hizmetlerimizde memnun olmayan varsa, kurumumuz ve çalışanlarımızla ilgili aksama varsa, beklenti ve istekleri varsa bunu not edip, rapor haline getirmek ve çözmek için dayanışma toplantılar yapmaktayız. Dün Van’da, Bugün Hakkari, yarın Bitlis ve daha sonra da Muş’ta muhtarlarla dayanışma toplantılarımız devam edecektir. Temel amacımız daha iyi hizmet sunmaktır. Tüm talep ve varsa şikayetleri dinleyerek çözüm üretiyoruz.”

Bölge Müdürü Talay’ı bende bulmuşken sorularımı sıralıyorum.

-Neden rüzgar öksürdüğünde cereyanlar kesiliyor. Özellikle yağış olduğunda kesinti yaşıyoruz?

“Düzgün imarı olmayan bölgelerde sıkıntı kaçınılmaz olur. Teknolojik gelişmeler ve artan nüfus karşısında elektrik tüketimi artmıştır. En sağlıklı proje yeraltıdır. Maliyeti çok fazla olduğu için programa alınamıyor. Kaçak elektrik kullanımı da yükü ağırlaştırıyor. Oluşan kesintileri zaman kaybı olmadan gideriyoruz. Tüm gün muhtarlarımızı tek tek dinleyerek daha iyi ve kaliteli bir hizmet sunmak için çabalayacağız. Çağrımız ve davetimizi önemseyerek katılım sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum”…

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ercan Kısacık ile de karşılıklı yemek yerde çok keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.

Bu buluşmada siyaset ve reklam yoktu. Baştan sona içtenlik ve hizmet aşkı vardı. Ben şahsen böyle faydalı bir programa katılmaktan keyif aldım ve en önemlisi genç Bölge Müdürü Fatih Talay’dan da inanılmaz “ELEKTRİK” aldım.

İl Koordinasyon toplantısı tadında yapılan bu buluşmayı sağlayan herkese teşekkür ediyorum.

e4c38e6b-0689-4db5-a740-2abae3336d6f.jpg

Bu yazı toplam 1184 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Yazarın Diğer Yazıları
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim