• BIST 9090.66
  • Altın 2324.412
  • Dolar 32.3684
  • Euro 34.9498
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 15 °C

ÇATAL: “HEDEFİMİZ HERKESE İNTERNET”

Hakan Taş

180 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan Türk Telekom Hakkari İl Müdürlüğünde görev değişimi oldu. Abdulkadir Yüzgeç Batman Türk Telekom İl Müdürlüğüne atanınca boşalan göreve Adem Çatal atandı. Hakkari Gazeteciler Cemiyeti olarak Müdür Çatal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.

Hakkari Türk Telekom hizmet binası ilimizde inşa edilen ilk yapıtlardandır. Bina eski olsa da içerisinde yenilikler, çağa uygun güzel hizmetler veriliyor. Adem Çatal’ın makam odası çiçek bahçesine dönüşmüş. Henüz 40 yaşında, uzun boylu, oldukça yakışıklı ve kibar bir kişiliğe sahiptir. Büyük bir nezaket içerisinde bizi kapıda karşılıyor. 

Hakkari teknolojinin neresindedir diyerek sohbete başlayınca çok güzel sözcükler dökülüyor ağzında: “İlimizde 20 bin abonemiz var. Hedefimiz herkese interneti ulaştırmaktır. Alt yapı sorunumuz var. Deneyimli ekip ve araç gereçlerimizle sahada güçlüyüz.

Fiber optik tabanlı haberleşme sistemleri günümüz çağında gittikçe yaygınlaşmaktadır. Her geçen gün artan veri trafiği ihtiyacını karşılamak için en geçerli teknoloji olarak görünen kablolama ve sistemler Fiber Optik tabanlı sistemlerdir. 2022 yılında Türk Telekom’un tüm nimetlerinden bölgemizde en ücra köşeye kadar halkımızı yararlandıracağız. İlk yatay mimariyi de gerçekleştirdik.

Yoğun çalışmalara yazın Şemdinli ilçemizden başlayarak tüm bölgemize yayılmasını sağlayacağız. Türk Telekom Genel Müdürlüğümüz bölgemize ayrı bir önem vermektedir. Vatandaşlarımız bize 4441444 veya 4440375 nolu telefonlardan her saat ulaşabilir, arıza ve müşteri hizmetlerimizle irtibata geçebilir.” Dedi.

Adem Çatal ile sohbet ederken cep telefonu ve dahili hattı sürekli aranıyordu. Ve her telefona yanıt veriyordu. İşte gerekçesi; “Çalışmaları yakından takip ediyorum. İlçe ve köylerimizdeki vatandaşlarımız iletişim konusundaki sorunlarını direk beni cep telefonumdan arayarak iletebiliyorlar. Mesai sonrası evimde de aynı yoğunluğu yaşıyorum. Bizim görevimiz vatandaşımıza hizmet etmektir.

İlimiz valisi İdris Akbıyık’ın “Hakkari’de Hayat Var” sloganını benimseyerek çağa uygun her teknolojiyi halkımıza sunmak için çabalayacağız. İl Müdürü olarak atanmamdan dolayı tebrik eden, evime ve iş yerime gelerek başarı dileyen ve çiçek gönderen herkese çok teşekkür ediyorum. Vatandaş asla bekletilmez, o yüzden sohbetimizi bazen bölerek telefonlara yanıt vermek zorundayım, kusura bakmayın”…

Adem Çatal, 1982 Hakkari doğumludur. İlk, orta ve lise tahsilini Hakkari’de tamamladı. Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik Mühendisliği bölümünde mezun oldu. İki yıl Yüzüncü Yıl Üniversitesinde Akademisyen olarak görev yaptı. 2013 yılında Türk Telekom’a geçerek çeşitli kademelerde görev aldı. Adem Çatal, mütevaziliği ve çalışkanlığıyla biliniyor. 

Türk Telekom’un yeni yılda ilimiz ve bölgemiz için teknolojinin en iyi nimetlerini projelendireceğini ve hedeflerinin herkese interneti ulaştırmak olduğunu da sözlerine ekledi.

Yemek yerken soframızda Çatal’a, sağlıklı internet ile sevdiklerimize ulaşmak için de Adem Çatal’a ihtiyacımız var. Yeni görevin hayırlı olsun güzel insan…

635018b3-89f0-42b9-9a08-b7f29ac4f8ae.jpeg24227300-dd23-4b14-a4bc-decf22241a40.jpeg

Bu yazı toplam 2665 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Yazarın Diğer Yazıları
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim