• BIST 9079.97
  • Altın 2324.068
  • Dolar 32.3623
  • Euro 34.9104
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

ÇOMÜ Butik’e anlamlı destek

ÇOMÜ Butik’e anlamlı destek
Dev Adam Potanın Renkleri Spor Kulübünden ÇOMÜ Butik’e anlamlı destek.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ), Kurumsal İletişim Koordinatörlüğüne bağlı Sosyal Sorumluluk Biriminin projelerinden biri olan ÇOMÜ Butik, üniversite öğrencilerine destek olmaya devam ediyor.

Öğrencilerin ücretsiz bir şekilde yararlandığı ÇOMÜ Butik’e Dev Adam Potanın Renkleri Spor Kulübünden büyük bir destek geldi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü bünyesinde bulunan Sosyal Sorumluluk Birimine bağlı ÇOMÜ Butik, öğrencilere ücretsiz bir şekilde hizmet vermeye devam ediyor. Her geçen gün ürün skalasını genişleten Butik’e, Dev Adam Potanın Renkleri Spor Kulübü baş antrenörü Gülfem Gürün, kulüp sporcuları ve velileri erzak desteği ulaştırdı. ÇOMÜ Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölümü Arş. Gör. Onur Akgün’ün yürütücülüğünü üstlendiği “Minik Ellerden Büyük Kalplere” projesi kapsamında minik öğrenciler ÇOMÜ Butik’i ziyaret etti.

3 Şubat tarihinde Dev Adam Potanın Renkleri Spor Kulübü bünyesinde eğitim gören öğrenciler, öğretmenler ve veliler, ÇOMÜ Butik alanına ziyaret gerçekleştirdi. Erzak desteği sağlayan ekip; çay, pirinç, yağ, un, tuz, şeker, kuru bakliyat, hijyen ve temizlik malzemeleri gibi pek çok temel gıda malzemelerini öğrencilerle buluşturmak üzere Butik’e ulaştırdı.

comu-butike-anlamli-destek-1.jpg

Ziyaret sonrasında spor kulübü öğrencilerine ÇOMÜ Butik alanı gezdirilerek mevcut ve hedef projeler hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Ayrıca minik öğrencilere Sosyal Sorumluluk Birimi projelerinden VRÇOMÜ kapsamında sanal Anıtkabir turu yaptırıldı.

Etkinlik kapsamında mutluluk ve heyecanını gizleyemeyen öğrenciler, kendilerinin de burada gönüllü olarak görev almak istediklerini dile getirdi. İyi niyet ve dileklerin ardından sona eren etkinlikte öğrenciler Dev Adam Potanın Renkleri Spor Kulübünün atkılarını hediye etti. Hakkarihabertv.com

comu-butike-anlamli-destek-2.jpgcomu-butike-anlamli-destek-4.jpg

 

 

Bu haber toplam 592 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim