• BIST 10082.77
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

ÇOMÜ’lü gençler Şırnak’a uzandı

ÇOMÜ’lü gençler Şırnak’a uzandı
Hakkari bölgesindeki öğrencilere yardım eli uzatan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ), tarafından gerçekleştirilen sosyal sorumluluk faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor.

Şırnak’ın Merkez ilçesine bağlı Sucular İlköğretim Okulu için miniklere bot, mont ve kırtasiye malzemesi tedarik edildi. Kısa süre önce başlatılan yardım kampanyasına çok sayıda destek geldi. Gönüllü öğrenciler, miniklerin hediyelerini hazırlayarak kargolama işlemini tamamladı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi adı altında gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projelerinde bir mutlu son daha yaşandı. Şırnak’ın Merkez ilçesinde bulunan Sucular İlköğretim Okulu’nda eğitim gören minklere bot, mont ve kırtasiye desteği sağlandı. 30 Kasım tarihinde başlatılan bot, mont ve kırtasiye ihtiyaçları ÇOMÜ’lü gönüllüler tarafından miniklere ulaştırıldı.

Minikler için buluşan gönüllü öğrenciler; bot, mont ve kırtasiye malzemelerini paketleyerek hediyeleri kargoya teslim ettiler. Etkinliğe Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde bulunan farklı fakülte ve bölümde eğitim gören çok sayıda öğrenci katıldı.

Soğuk kış ayları ile artan ihtiyaçlar sebebiyle, Doç. Dr. Hicran Özlem ILGIN ve Öğr. Gör. Şaziye Ceren ULUPINAR koordinatörlüğünde, üniversite öğrencileri kampanyayı kısa sürede tamamlandı. Yardım kampanyası, sosyal medya üzerinden gönüllü olarak çalışan Hilal Aydın ve Merve Kırık tarafından öğrencilerin desteği ile yürütüldü.

Her bir öğrenciye özel olarak gönderilen bot ve montların yanı sıra; defter, kalem, kuru boya gibi temel kırtasiye malzemeleri de paketlendi.

Sosyal sorumluluk projeleri hız kesmeden devam edecek. Yardım kampanyalarından haberdar olmak ve projelerde gönüllü olarak çalışmak için Instagram üzerinden @comusosyalgonullulertoplulugu hesabını takip edebilirsiniz. Konuya ilişkin detayları, yardım kampanyası fikirlerinizi, soru ve önerilerinizi [email protected] mail adresine gönderebilirsiniz. Hakkarihabertv.com

1-738.jpg2-784.jpg3-608.jpg
 

Bu haber toplam 1030 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim