• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Hakkâri Çok Şanslı…

Murat Taş

Hakkâri kadim bir şehirdir. Misafirperverliği, sıcak insanlığı, vatanseverliği ile ülkemizin küçük şirin bir şehri. Hakkâri, geleni de, gideni de ağlatan narin bir şehirdir.

Kütahya Valiliğinden Hakkâri Valiliğine atanan Vali Ali Çelik, hevesli ve hırslı bir şekilde geceli gündüzlü çalışmaya başladı.  

Hakkâri’de göreve başlar başlamaz Hakkâri halkının  “işte benim Valim” dediği, halkla iç içe düğünde olan, taziyede, sosyal ve spor etkinliklerinde bulunan Vali Çelik, şimdiden Hakkâri halkının gönlünde taht kurmaya başladı.
Geceli gündüzlü ekibiyle çalışan Ali Çelik Valimiz sosyal, kültür ve spor etkinliklere de katılarak gençlerle bir araya geliyor.

Vali Çelik, Hakkâri halkını ne kadar benimsiyorsa seviyorsa Hakkâri’deki gençleri ve sporcuları da o kadar benimsiyor ve seviyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde yapılan Cumhuriyetimizin 100. Yıl Kamu Spor Oyunları etkinliği düzenlendi.

Farklı spor branşlarında yapılacak olan etkinlikte ilimiz Hakkâri’deki kamu kurumlarında çalışan kamu personelleri de katılım sağlamaktadırlar.

Hakkâri Valisi Ali Çelik ve Vali Yardımcısı Buğra Karadağ’la beraber bu etkinliğe eşlik edip bizzat oyunlara katılarak kamu personelleri ile müsabakalara katıldı.

Çalışkanlığı ile bilinen Valimiz spor alanlarında da çok başarılı ve çok çentilmen biri. Sahada bir Vali değil bir sporcu kimliği ile sahaya çıkan gençleri ve sporcuları kendine hayran bırakan Vali Çelik spor camiasının da kalbini fethetti.
Bir parantezde ilimize yeni Atanan Vali Ali Çelik ile çalışan Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğini yapan Buğra Karadağ Vali Yardımcısı için açayım.

Vali Yardımcısı Buğra Karadağ tam bir beyefendi mütevazi duruşu çalışkanlığı ile herkesin takdirini kazandı. Vali Karadağ sporu ve spor yapmayı seven biri.

Cumhuriyetimizin 100. Yıl münasebetiyle yapılan spor şenliklerine katılarak Personelleri ile her müsabakaya katılım sağladı. 

Vali Buğra Karadağ, sahalarda gerçek bir Hakkârili sporcu edasıyla mücadele etmesi spor camiasını ayrı heyecanlandırıyor. 

Her ne kadar müsabakayı bir takımın kazanması gerekiyor olsa da, gerçek kazanan Hakkâri’dir. İlimize böyle bir Vali ve ekibini atayan başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan ve İçişleri Bakanımıza sonsuz teşekkürler.  
İlimiz Hakkâri hiç bu kadar şanslı olmamıştı.

63d395dd-105c-4eae-b1b6-9ca49492c666.jpg

Bu yazı toplam 2291 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Yazarın Diğer Yazıları
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim