• BIST 10247.75
  • Altın 2396.514
  • Dolar 32.2224
  • Euro 34.6968
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 9 °C

Hakkari polisi köydeki öğrencileri sevindirdi

Hakkari polisi köydeki öğrencileri sevindirdi
akkari İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri köydeki okulları ziyaret ederek, öğrencilerle bir araya gelip okuma etkinliği düzenleyerek ve etkinliklerin ardından öğrencilere kırtasiye seti ve giyim hediye ederek eğitime olan desteğini sürdürüyor.

Normal görevinin dışında eğitime büyük önem veren Hakkari polisi  kent merkezinde eğitime olan desteğini köylerde de sürdürmeye devam ediyor. 

Hakkari’nin değişik okullarında öğrencilerle bir araya gelerek, okuma etkinlikleri düzenleyip, öğrencilere kitap ve kırtasiye malzemesi yardımında bulunan polis ekipleri bu defa şehir merkezinden 45 kilometre mesafedeki  Hakkari-Van karayolu üzerindeki 8 derslik ve 150 öğrencisi bulunan Sarıtaş Köyü Yusuf Kızılboğa ilkokulu/ortaokulunu  ziyaret ettiler.

Hakkari İl Emniyet Müdür Yardımcıları Dr. Savaş  Şimşek, Fatih Ünsal, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünde görevli komiser Elif Dediş,  meslek tanıtımı ve rol model olması acıyla davet edilen Meteoroloji il muduru Ahmet Yıldırım ve beraberindeki toplum destekli polisler Sarıtaş Köyü Yusuf Kızılboğa ilkokulu/ortaokulunun da öğrencilerle bir araya geldiler.

Birlikte kitap okunup, öğrencilere matematik soruları soruldu. Merak edilen sorular cevaplandırıldı. Polisin görevi nedir sorusunu en güzel şekilde cevaplandıran öğrenciler, okullarında polis görmenin mutluluğunu yaşadıklarını söylediler. 

Meteoroloji il Müdürü  Ahmet Yıldırım ise, elindeki hava durumu tablosunu göstererek, öğrencilere tablonun ne olduğunu sordu. Hava durumu tablosu olduğunu söyleyen öğrenciler, hava durumu ile ilgili bir takım sorular sordular. Müdür Yıldırım ise, hava durumunun nasıl tespit edildiğine dair öğrencilere bilgi verdi.

Polis abileri ile neşeli saatler geçiren öğrencilere Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından hikaye kitabı, kırtasiye seti ve giyim hediye edildi.

Okulun Müdür Yardımcısı Fatma Acar, okullarını ziyaret ederek, okuma etkinliği, hava tahmini hakkında öğrencileri bilgilendirerek, kitap, ve kırtasiye malzemesi desteğinde bulunan emniyet müdür yardımcıları ve beraberindekilere teşekkür etti. Haber: Feyzullah Taş

01-527.jpg02-440.jpg03-378.jpg05-106.jpg

 

Bu haber toplam 1303 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim