• BIST 10082.77
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C

Hakkari polisinin eğitime olan desteği sürüyor

Hakkari polisinin eğitime olan desteği sürüyor
Hakkari Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri ziyaret ettikleri değişik okullarda 150 adet İngilizce ders kitabı dağıttı.

Polis-Halk ilişkilerinin geliştirilmesi amacıyla çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri Ekim ayı içerisinde esnaf ziyareti, yoldaki vatandaşlarla sohbet ve değişik okulları ziyaret ederek yöre halkını hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarına karşı bilgilendirerek broşür dağıttı.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri Kazım Karabekir İlk ve Ortaokulu ziyaret ederek öğrencilerle sohbet edip kendilerine kek ikramında bulundu.

Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, Vepsaş İl Müdürlüğünü ziyaret eden ekipler,  kurumlar arası iletişim ile Polis-Halk ilişkisinin daha ileri seviyeye taşınması sağlayıp, akabinde çarşı esnafı ziyaret edilerek Hırsızlık ve Dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşlara bin 500 adet bilgilendirme broşürü dağıttı.

Fatih Sultan Mehmet İlk ve Ortaokulu, Yunus Emre İlkokulu Anasınıfı ziyaret eden Hakkari polisi öğrencilerle bir süre sohbet ederek kendilerine İngilizce ders kitabı ve not defteri dağıttı. Anasınıfı öğrencilerine Kanka Polis Maskotu ile 155 Polis İmdat hattı anlatan ekipler program sonda ise öğrencilere kek, meyve suyu, yapboz ve boyama kitabı dağıttı.

Vali Orhan Işın İlkokuluna ziyaret eden Hakkari polisi 3. ve 4. Sınıf öğrencilerine 80 adet İngilizce ders kitabı hediye etti.

Altay Caddesi üzerindeki tüm esnaf ve vatandaşları “Hırsızlık” konusu ile alakalı ise 500 adet bilgilendirme broşürü dağıtan Hakkari polisi  şehir merkezinde bulunan tüm muhtarlara ulaşılarak “İletişim Yoluyla Dolandırıcılık” konulu Basın Bültenleri hakkında bilgilendirme yaptı.

 TDP etkinlikleri kapsamında ise yine Vali Lütfullah Bilgin İlkokuluna ziyaret edilerek 3. ve 4. Sınıf öğrencilerine 70 adet İngilizce ders kitabı hediye ettiler.

 Ekim ayı içerisinde birçok faaliyet gerçekleştiren Hakkari polisinin eğitime olan desteği ise devam ediyor.

Hakkarili vatandaşlar, okul yönetimi ve öğrenciler ise Hakkari TDP polisi uygulamasından duydukları memnuniyeti dile getirerek İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın ve emeği geçen tüm emniyet personeline teşkilatına teşekkür ettiler. Haber: Feyzullah Taş

dtp-polis-1.jpgtdp_faaliyetleri_1.jpgtdp_faaliyetleri_2.jpg
 

Bu haber toplam 1436 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim