• BIST 8718.11
  • Altın 2246.536
  • Dolar 32.3335
  • Euro 35.1875
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C

Hakkari Zapspor ve Kahramanmaraş…

Murat Taş

Hakkâri Amatör Ligi 2022-2023 Futbol sezonunu 2 gruptan, 12 takımın mücadele ettiği ligde, gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar Play- Off mücadelesi etme hakkı kazandı. 

Hakkâri Zapspor, Durankaya Belediyespor, Hakkâri Spor Fk, Colemergspor takımları, tek grup çift devreli mücadele ederek, buradan birinci ve şampiyon olan takım, Bölgesel Amatör Lig (BAL) müsabakasında Yüksekova Belediyespor ile baraj maçı oynama hakkı kazanacak.

Hakkâri Zapspor A grubunu oynadığı güzel futbolla namağlup olarak bitirdi. Flay- Off grup maçlarında da fırtına gibi eserek oynadığı her iki maçını, 5-1 5-1 farklı kazanarak şampiyonluk yolunda büyük bir avantajı elinde bulundurdu.
Hakkâri Zappsor bu sene, geniş kadrosuyla ve oynadığı güzel futbolla gelecek için umut veriyor. 

Hakkâri Zapspor her sene olduğu gibi bu senede, şampiyonluğu kimseye bırakmayacağını oynadığı güzel futbolla kanıtladı. 

Bir Futbolsever olarak, Zapsporun oynadığı futboldan büyük keyif almaktayım.
Bu sene, Hakkâri halkı ve Futbol camiası da, Hakkâri Zapspor futbol takımından büyük bir beklenti ve umut içindedirler. 

Hakkâri Zapspor gecen sezon Bölgesel Amatör Lig (BAL) maçında oynadığı güzel futbola rağmen şansız bir şekilde rakibine elenmişti.

Bu sene güçlü yönetim ile teknik kadro ile futbolcuları ve yeni transferleriyle baraj maçında, yüzdelik olarak rakip takımdan daha avantajlı.

Gerek grup maçları olsun gerek Play-Off müsabakaları olsun, sporcuların güzel performansları ve istekleri olsun, takdire şayandır.

Yaşanan büyük afette Kahramanmaraş ilimizde transfer edilen, 3 Kahramanmaraş futbolcuları, Hakkâri Zapspor takımına her iki maçta da büyük katkı sundular. 

Durankaya Belediyesporla oynana son maçta, 4 gol atan Mehmet Can’ın performansına hayran kaldım. Ne kadar klas ve yetenekli futbolcular olduklarını kanıtladılar. Bana göre son yıllarda. Hakkâri ve çevresinde şimdiye kadar yapılan en iyi transferler.

Ülkemizde yaşanan büyük ve yıkıcı depremde Kahramanmaraş ilimizde büyük bir yıkım yaşadı. 
Kahramanmaraş ilimizde transfer edilen Eshabil, Oktay ve Mehmet Can’ın bu kadar büyük bir Acıya rağmen, yaşanmış büyük afet psikolojisini yaşamalarına rağmen, oynadıkları harika futbolla hepimizin gönlünde taht kurdular. Hepsini yürekten kutlamak gerek.

Zapspor yönetimi ve teknik heyeti olarak, yaptıkları transferler ile Hakkâri spor camiasından büyük takdir aldılar.
Zapsporun Hakkarispor ve Durankaya Belediyespor müsabakalarında takım olarak herkes çok iyi diler. 
Tüm futbolcular harika oynadılar. 

Oynadıkları futbolun hakkını fazlasıyla verdiler.
Grup ve Play-Off müsabakalarında mücadele eden tüm takımlarımıza da, bizlere güzel bir sezon yaşattıkları için teşekkürler.

Lige katılan tüm takımlarımız, tüm imkânsızlıklara rağmen, güzel bir sezon geçirerek, ileriki yıllarda Hakkâri futbolunun daha iyi yerlere geleceğinin de kanıtını ve müjdesini verdiler. 

İnşallah önümüzdeki sezonda, aynı istek ve arzu ile mücadele ederler. Tabiki herkesin Amatör Ligimizde mücadele eden, takımlarımızı maddi olarak da desteklenmeli ve sahiplenmeli.

Bu yazı toplam 2608 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Yazarın Diğer Yazıları
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim