Hakkari’de aranan 2 şahıs JASAT tarafından yakalandı

Hakkari’de aranan 2 şahıs JASAT tarafından yakalandı

Kaynak:Esra Özatak

Hakkari İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekiplerince Merkez ilçesinde gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda, hakkında “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” suçundan 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan B.Y. ile “Kaçakçılık Kanununa Muhalefet” suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan O.K. yakalandı.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen 2 şahıs, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Şahıslar, işlemlerinin tamamlanmasının ardından Hakkari Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi.

Hakkari İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada, suç ve suçlularla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.