• BIST 8990.32
  • Altın 2291.731
  • Dolar 32.3264
  • Euro 35.0657
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 18 °C

Hakkâri’de gençlik buluşması

Murat Taş

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanlığı tarafından ilki Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, tarafından Sakarya ilinde yapılan AK Parti Gençlerle Buluşuyor, ikinci ayağı Hakkâri’de yapıldı. 

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Eyüp Kadri İnan, AK Parti Genel merkez yöneticileri Hakkâri Ak Parti İl Başkanı Abdulmutalip Özbek, Ak Parti Hakkâri Gençlik kolları Başkanı Kenan Beyter, parti yöneticileri il ve ilçelerden yüzlerce genç ve sporcu katıldı.

Hakkâri Evi bahçesinde düzenlenen gecede, Hakkâri Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Kenan Beyter, açılış konuşmasını yaparak sözlerinin devamında. ”İlimize gelen Genel Başkanımıza Hakkâri gençliği ve sporcusu adına hoş geldiniz diyorum. 

Sayın Cumhurbaşkanımız ve partimizin Temel hedeflerinden biride gençliğe ve sporcuya olan bağlılığıdır, bu bağlamda gençliğe sahip çıkmak en büyük hedefimizdir. 

Tek isteğimiz ve arzumuz Hakkâri gençliğine en iyi hizmeti sunmaktır. 
Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve hükümetimiz, Hakkâri ve gençliğine büyük değer ve destek vermektedir. 

ak-parti-genclik-bulusmasi.jpg

20 yıllık iktidarımızda Hakkâri’ye büyük hizmetler yapıldı. Büyük tesisler yapılarak, Hakkâri gençliğin ve sporcunun hizmetine sunduk. 

Ayrıca eğitim alanında büyük başarılar elde ettik. Hakkâri tarihinde ilk kez 27 tıp öğrencisini büyük şehirlere ve üniversitelere yerleştirdik.

Bunun yanında eczacılık, diş hekimliği, mühendislik ve diğer farklı fakültelere öğrenci gönderdik. Hakkârili sporcularımız Ülke ve Uluslararası alanda büyük başarılar elde ettiler. 

ak-parti-genclik-bulusmasi-jpg-2.jpg

Kadın futbol takımımız voleybol birinci liginde Güreş sporunda Dünya üçüncülüğü kazandık. 
Bedensel engeli basketbol takımımız ve adını burada sayamayacak kadar başarılar elde eden kulüplerimiz ve sporcularımız var. Bu başarılarla Hakkâri gençliği bundan sonra gerek ilde gerekse ülke genelinde her alanda söz sahibi olacaktır ”dedi. 

AK Parti Hakkâri İl Başkanı Abdul Muttalip Özbek, ise” Ben il başkanı olduğum gün şunu dedim, düşüncesi, fikri. aşireti yani kimliği ne olursa  olsun hepsinin başkanıyım, abisiyim, kardeşiyim daha doğrusu hepsinin emrindeyim. Bende dört çocuk babasıyım öğrencilerim var.

ak-parti-genclik-bulusmasi-jpg-3.jpg

Gençliğin ve sporcunun ne olduğunu çok iyi bilen biriyim. Hakkâri gençliğini ve sporcusunu seviyorum elimdeki tüm imkânları onlar için sarf ediyorum. Başka illere giden her takım ve sporcusuna destekte bulunuyor onları sahipleniyorum.

Çünkü Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan başta olmak üzere partimizin en büyük hedefi gençliktir. Gençliğe hizmettir”. Sözleriyle tamamladı. 

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyüp Kadri İnan, ise “Başta Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın koçak dolusu selamlarını siz değerli Hakkâri halkına, gençliğine ve sporcusuna getirdim. Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımıyla birincisini geçen hafta Sakarya da açtığımız ve bugünde ikincisini güzel şehrimiz Hakkari’de büyük bir katılım ile ikincisini düzenlediğimiz ‘GENÇLİKLE BULUŞMA GÜNÜNE’ hepiniz hoş geldiniz. İnanın Hakkâri beni çok mutlu etti. 

Bu serin havaya rağmen bu kalabalık beni mest etti. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve partimiz Hakkâri’yi çok önemsiyor ve seviyor. Hakkâri’ye daha evvelde geldim, inanın Hakkâri ve gençliği bugün çok pozitif.20 yıllık iktidarımızda gençliğe ve sporcuya çok önem verdik.

Yeni gençlik merkezleri spor kompleksleri ve nice gençlik merkezleri, projelerini gençlerimizin hizmetine sunduk ve kazandırdık. İnşallah 2023 seçimlerinden sonra gençler ve sporcular için çok daha güze, hizmetler sunacağız. Bunun için Hakkâri’den Edirne’ye tüm gençlerin ve sporcuların Cumhurbaşkanımıza 2023 seçimlerinde destek çıkmaları gerek ve sahiplenmeleri gerekCumhurbaşkanımız gençleri ve sporcuları çok ama çok seviyor.

Onlarla bire bir görüşüyor destekte bulunuyor. Demek istediğim şudur, desteklerin devam etmesi için Ülkemizin her alanda çığır açması için Sayın Cumhurbaşkanımızı sahiplenmeniz gerek. Bizler bu konuda Hakkâri gençliğine ve sporcusuna çok güveniyoruz. Sizin buradaki sorunlarınızı başta Sayın Cumhurbaşkanımıza ve yetkili bakanlıklara şahsım ve ekip arkadaşlarım olarak bizzat ileteceğim”. Sözleriyle tamamladı. 

Söz alan gençler sorunlarını ve dileklerini bir bir söz alarak dile getirdiler. Başta gençliğin temel sorunları eğitim, Üniversite dışarda okuyan öğrenciler için burs verilmesi bunun yanında spor tesislerinin eksiklerini olduğunu alternatif spor tesislerinin yapılması, sorulan başlı surular arasındaydı. Spor kulüpleri yöneticileri ise, ilimize on bin kişilik bir futbol sahası, spor salonu,  kulüplerin maddi sıkıntıları yeni sezonda lige nasıl katılacak olmaları bunun gibi benzer sorunlarını dile getirdiler. 

Sporcular ise bu sene büyük başarılara imza attık. Sayın Valimiz ve il başkanımız spor ve sporcuya büyük destekte bulundular. Burada hepinizin huzurunda teşekkür ediyoruz. Bu konuda görüşlerimi dile getirerek. Genel Merkezin Taşra teşkilatlarına maddi anlamda daha çok destek vermesi gerek. Bu vesileyle taşralarında eli güçlenir, yükleri de hafifler. 

Söz alan beden eğitim öğrencileri ise en önemli sorunları ise Spor bilimleri fakültesinin neden ilçemiz Yüksekova ya alınması oldu. Genel Başkan İnan, ise bu konuda gereken birim ile görüşüleceğim ifadeleri kullandı. 

Yemek arasında Başkan Özbek ben Hakkâri gençliği ve sporcusunun her zaman yanındayım. Kapım ve telefonum her zaman Hakkâri halkı ve gençliği için açıktır. İstedikleri zaman arayıp dertlerini ve isteklerini iletebilirler. Benim için güzel ve faydalı bir gün oldu. En azında Hakkâri gençliği ve sporcusu için bir nebzede olsa dertlerini ve sıkıntılarını dile getirme imkânı oldu. İnşallah verilen sözler ve istekler yerine gelir, çünkü Hakkâri gençliği ve sporcusu her şeyi hak ediyor.

Bu yazı toplam 1698 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim