Hakkari’de kamyonun altına sıkışan kedi kurtarıldı

Hakkari’de kamyonun altına sıkışan kedi kurtarıldı

Kaynak:Esra Özatak

Hakkari'nin Sümbül Mahallesi'nde bir kamyonun altında mahsur kalan sahipsiz kedi, belediye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle yara almadan kurtarıldı.

Edinilen bilgilere göre olay, Kent Ormanı yakınlarında meydana geldi. Park halindeki bir kamyonun altında bir kedinin sıkıştığını fark eden vatandaşlar, durumu Hakkari Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine kısa sürede olay yerine giden ekipler, dikkatli bir çalışma sonucu kamyonun altına sıkışan kediyi bulunduğu yerden çıkardı. Yapılan kontrollerde herhangi bir yara almadığı belirlenen sahipsiz kedi, ekiplerin müdahalesinin ardından güvenli bir alana bırakıldı.

Vatandaşlar, hızlı ve duyarlı müdahalelerinden dolayı belediye ekiplerine teşekkür etti.

whatsapp-image-2026-06-30-at-17-14-26

HABERE YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.