Hakkari'de korkutan yangın ev kullanılamaz hale geldi
Yayınlanma:
Kaynak:Necmi Ertuş
Hakkari’nin Kırıkdağ köyünde bir evde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yangında can kaybı yaşanmazken evde büyük çapta hasar meydana geldi.
Yangın, kent merkezine yaklaşık 17 kilometre mesafedeki Kırıkdağ köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, E.Yiğit'e ait evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.
112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine Hakkari Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri olay yerine sevk edildi. Bir araç ve 5 personelle yangına müdahale eden ekipler, alevleri kontrol altına alarak söndürme ve soğutma çalışması yaptı.
Yangında evde bulunanların zarar görmediği öğrenilirken, yangın nedeniyle evde büyük çapta maddi hasar oluştu.
Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.
YASAL UYARI:
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.