• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 17 °C

HESKADER BAŞKANI KAÇMAZIN ZAFERİ

HESKADER BAŞKANI KAÇMAZIN ZAFERİ
Hakkari Zararlı Alışkanlıklarla Mücadele Projesi (ZAMEP) Başkanı Sefer Kaçmaz büyük ödülle layık görüldü.

Bilgileriniz olduğu üzere Hakkari'nin sivil toplum kuruluşlarından birinin yönetim kurulu başkanı olarak görev yapmaktayım. 22-25 Mayıs 2009 tarihleri arasında Şanlıurfa da yapılan  Halil İbrahim Buluşmaları etkinlik programına daha önce USİDER in desteğinde ilimizde uyguladığımız Zararlı Alışkanlıklarla Mücadele Projesi (ZAMEP) ile ödüle layık görüldüğümüz bildirilerek etkinliğe davet edildik.

 Kısaca, Halil İbrahım Buluşmaları üç büyük semavi dinin peygamberlerinin atası İbrahim Peygamber'in doğduğu yer olan Şanlıurfa'dan başlayıp bütün dünyaya ulaşacak, ülkeler arasında iyilik köprüleri kuracak ve bütün insanlığı onun engin zenginliğinde buluşturacak bir iyilik hareketi olarak başlatılmış, halen Uluslar arası bir etkinlik olarak kutlanmaya devam edilmektedir.  Halil İbrahim Buluşmaları'nın amacı; misafirperverlik, paylaşım, gönül genişliği, yardımseverlik, cömertlik, bereket vb. insani hasletlerin ışığında, Hazreti İbrahim'in binlerce yıl öncesinden günümüze açtığı yoldan giderek, onun ayak izlerini takip etmektir.

 Açıkça söylemek gerekirse böyle bir etkinliğin ödüle layık gördüğü bir projeyi gerçekleştirmiş bir sivil toplum kuruluşunun yönetim kurulu başkanı olarak son derece mutluyum. Bu proje zannedersem son yıllardaki en anlamlı ve en güzel projelerden biridir. Zira etrafımızda sigara, alkol, uyuşturucu gibi zararlılarla mücadele konusunda toplumu eğitmeye yönelik, katılımcısı ve takipçisi bol bir projeydi. Haliyle bu projenin başarılı olmasında emeği geçen değerli proje ekibi ve eğitimci arkadaşlarım Edip Gürsel Erol, Aydın Şan, Emrah Kaplan, Hurşit Tekin, Nusret Adasan, ve İzzettin Yalçın adına ve memleketim açısından bu ödülü siz basınımızla da paylaşmaktan gurur duyuyorum. Proje sürecinde siz basın kuruluşları ve mensuplarının ilgisi ve desteğini her zaman minnetle anmaktayım.

Bu haber toplam 3266 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim