İLÇEYE MUTLU DÖNDÜLER
Yayınlanma:
Hakkari nin Şemdinli İlçe Gençlik Merkezi Folklor ekibi, katıldığı Bölgeler Arası Folklor Yarışması nda elde ettiği başarı ile ilçeye döndü.
Kırşehir de 21-22 Şubat 2009 tarihlerinde yapılan yarışmada, 12-14 ve 16-17 yaş grupları kategorisinde bölge birincisi olan Şemdinli İlçe Gençlik Merkezi Folklor ekibi, Türkiye finallerine gitmeye hak kazandı. Yarışmanın bitmesinin ardından Ankara ya giden ekip, yapılan gezi turunun ardından Elazığ a geçti. Burada Elazığ Vali Yardımcısı ve eski Şemdinli Kaymakamı olan Altuğ Çağlar ile bir araya gelen folklor ekibi, daha sonra ilçeye döndü. Eski Kaymakam Altuğ Çağlar a gösterdiği misafirperverlikten dolayı teşekkür eden folklor ekibi, elde ettikleri başarıdan dolayı da mutlu olduklarını belirttiler.
AVDİ TEKİN (İHA)
YASAL UYARI:
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Eğitim