• BIST 10082.77
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C

Kocaeli ’deki öğrenciler Hakkari'de asker selamı verdi

Kocaeli ’deki öğrenciler Hakkari'de asker selamı verdi
Biz Anadoluyuz projesi kapsamında Kocaeli’ den Hakkari Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı ve Derneğini ziyaret eden öğrenciler asker selamı verdi.

Kocaeli ‘den gelen yaklaşık 48 öğrenci Hakkari Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı ve Derneğini ziyaret etti.  Burada konuşan Hakkari Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı ve Derneği Başkanı Adurrahman Er  ,bu bayrak altında bu vatan topraklarında yaşayan insanların bir ve beraber olduklarını söyledi.

Başkan Er,” Kardeş olduğumuzu tüm dünyaya gösterme adına ülkemizin doğusundan batısına, batısından doğusuna kültürler arası kaynaşmanın sağlanması ve sosyal sorumluluk çalışmaları için bir araya gelen ve ülkemizdeki kültürel zenginliklerin tanıtılması ve okullar arasında köprüler inşa edilmesi

 ve özellikle bölgemiz için en büyük gereksinim haline gelen siz kıymetli gençlerin karşılıklı saygı ve hoşgörü kültürü oluşturulması yönünde yüklenmiş  olduğunuz bu seyahatiniz ile kardeşliğin pekişmesi adına güzel ve etkili aşamalar sağlanmıştır.



 Bu anlamda size Ailelerinize ve Emeği geçen herkese Derneğimiz adına yürekten teşekkür ediyor, minnet ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Öğretmen ve öğrenciler ise  Hakkâri halkının sıcak ilgileri ile karşılaştıklarını gittikleri her yerde Hakkari halkını anlatacaklarını ifade ettiler.

Daha sonra Vakıf ve Dernek Başkanı Abdurrahman Er “Biz Anadoluyuz” projesi kapsamında Hakkari’ye gelen tüm öğrenci ve öğretmenlere tek tek tek teşekkür belgesi taktim etti.

Biz Anadoluyuz projesi kapsamında Kocaeli’den gelen öğrenciler asker selamı vererek dernekten ayrıldı.

Ziyarete Hakkari Güvenlik Korucuları şehit ve Gaziler Başkanı Emrullah Kaya Başkan Yardımcısı Ethem Zirek, Hakkari Terörden zarar Görenler Derneği Başkanı Mehmet Yoldaş Başkan Yardımcıları Hamit Bayram ve Zeki Er katıldı.

Biz Anadoluyz projesi kapsamında Kocaeli’den gelen öğrenciler asker selamı vererek dernekten ayrıldı. Haber: Feyzullah Taş

sehit-dernegi1-001.jpger-008.jpg4-174.jpg5-134.jpg

Bu haber toplam 2251 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim