• BIST 10165.11
  • Altın 2391.91
  • Dolar 32.3216
  • Euro 34.6843
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

Murat Taş Hakkarihabertv'de

Murat Taş

Merhaba saygıdeğer Hakkâri Haber tv okuyucuları bundan sonra Hakkâri haber tv sitesinden spor köşesinde sizlerle beraber olacağım. İnşallah ilimizin spor konusunda yararlı olmaya çalışacağız

Bu hafta ilk konumuz tesislerle ilgili bilindiği üzere ilimiz spor tesisleri bakımında ülkemizin en son sıra sın da gelmektedir. Bu durum karşısında ilimizin spor anlamında pek başarılı olduğu söylenemez ilimizde futbol bu kadar denli sevilirken maalesef tesis olmayışından dolayı ilimiz gençleri kendilerini kanıtlayamıyor ve ilimiz hele futbol konusunda pekte söz sahibi olamıyor.

Oysa ilimizde çok yetenekli futbolcu olmasına rağmen tesislerin olmayışından ve bu sorun yüzünden ilimizde profesyonel bir takımın olmayışından dolayı kendilerini kanıtlayamıyor lar.Bu durum böyle iken maalesef amatör takımlarımızın maddi  ve tesis olmayışından dolayı ilimizde yapılan her türlü faaliyet maalesef yol kat edemiyor.

Bilindiği üzere ülkemizde şu an profesyonel olan takımların başta başarıları tesislerin var olmasından kaynaklanıyor.ilimiz Hakkari’de bir futbol tesisi olsaydı alt yapı dan futbolcular yetiştirilip hem ilimizin futbolu gelişir ve de  ülkemize yeni futbolcu lar yetiştirilirdi.futbolcunun fabrikası tesistir eğer tesis olabilirse futbolcu kendini daha iyi hazırlar ve spor kulüplerinin maddi  sıkıntılarına bir nezle olsa yardımcı olur.

 Hakkâri de futbola gönül vermiş herkesin ortak kararı ilimizde yapılacak bir tesisin Hakkari futboluna ışık tutacağına inanıyor. Onun için Hakkâri de futbola gönül vermiş herkesin bu konu özerinde daha çok duracağına tüm yüreğimle inanıyorum.

Bu konuda sayın valimiz Hakkâri gençlerine ve sporcularına sahip çıkacağına yürekten inanıyorum 2011 futbol sezonunda sayın valimiz ve il özel idaresi genel sekreterimiz spora çok büyük destekler vermiş ilimizin takımı 11 yıl aradan sonra ilk kez bölgesel amatörde bir takımımızın mücadele etmesini sağlamıştır. Buradan şahsım ve Hakkâri halkı adına sayın valimize şükranlarımızı sunuyorum. 

Ben inanıyorum sayın valimiz ilimizde yapılacak olan bir tesisi Hakkâri li futbolcuları ne kadar sevindireceğini ve asla sayın valimizin ismini kalplerinde sökemeyeceğine inanıyorum. Gerçektende Hakkâri li futbolcularının böyle bir tesise ihtiyaçlarını bizler kadarda sayın valimiz biliyor ve bu konuda bizleri daima destekleyip sevindireceğine yürekten inanıyorum.Bir dahaki haftada görüşmek üzere hepiniz ALLAH emanet olunuz.

Bu yazı toplam 3310 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 5
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Yazarın Diğer Yazıları
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim