• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 16 °C

SERVET TAŞ’IN HAKKARİ SEVDASI!

Hakan Taş

Yıllarca banka sektöründe değişik bölgelerde müdürlük yaptı. Kısa bir süre iş adamı olarak güzel işler çıkarttı. Daha sonra Ticaret Odası Başkanlığına aday oldu. Tüm seçimleri rakiplerine büyük fark atarak zaferle çıktı. Sınır kapılarının açılması, işsizlik, temel sorunlarımızın yakın takipçisi oldu.

Hakkari’mizin il-ilçe meselesinde aylarca Ankara’ya demir atarak mücadele etti. Cesur çıkışları ile dikkat çekti. İlimiz ve bölgemizin en yakışıklı, en karizma siması oldu. Sadece esnaflarımızın değil, mazlum ve mağdur halkın da sesi oldu.

Her şey onu çok yordu. Sağlık sorunu yaşadı ve tedavi görmeye başladı. Kaşı, kirpiği, saçı dökülmüş olsa da her haliyle yine çok yakışıklıydı.

Geçen yıl şunları demişti; “Hakkâri’mizin temel sorunlarını çözmek adına bir komisyon kurup Ankara’ya çıkartma yapacağız. Özellikle Ulaştırma Bakanımızla görüşerek alt yapı ve yol sorunumuza acil çözüm isteyeceğiz”

Derken Kabinenin yeni Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ilimize resmi bir ziyaret gerçekleştirdi. Ağır bir tedavi gören HATSO Başkanı Servet Taş, yataktan çıkarak odaya koştu. “Hatasınız, çıkamazsınız” uyarılarını hiçe sayarak Bakan ile görüşmeye geldi. Alternatif yol ve alt yapı sorunlarımızı aktararak çözüm istedi.

Hakkari bir sevdadır deriz ya. Servet Taş gerçek bir Hakkari aşığıdır. Herkesin iyi ve kötü gününde varlığını his ettiren dosttur. Yüzlerce yeni mağaza açılışlarını yaparak ticarete bereket saçandır. Kim hasta yatağında tedavisini yarım bırakarak memleket sorununa koşar.

Sende bu denli büyük Hakkari sevdası varken ve Hakkari seni bu kadar severken her türlü hastalığı atlatacaksın kentimin en yakışıklı adamı.

Yine o keman kaşların, uzun kirpiğin, siyah beyaz karışımı geriye taranan saçların, çekik gözlerin ve beyaz teninle gönlümüzün prensi olmaya devam edeceksin.

Sen Hakkari’ye sevdalıysan Hakkari’de sana aşık…

Yüreğimiz ve dualarımız seninle.

0aefd868-b924-4f42-a19b-372b7267c1f5.jpg

Bu yazı toplam 1450 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Yazarın Diğer Yazıları
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim