• BIST 9079.97
  • Altın 2323.777
  • Dolar 32.352
  • Euro 34.9268
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

SEVİLEN DOKTOR VEDA ETTİ !

Hakan Taş

Yüksekova ilçemizde dünyaya geldi.

Eğitim hayatı boyunca hep yüksek dereceyle mezun oldu.

Doktor olmak istedi ve hedefine ulaştı.

Sevdiği ve yaşadığı ilçesinde ilk görece başladı. Sonra Van’a geçiş yaptı ve 5 yıla yakın orada görev yaptı. Sevgiden ve yaşamdan çok iyi anlayanların yolu Kardiyolojiden geçer. Sevgi adamı yaralı kalpleri tamir etmeye başladı. Kalbe giden tıkalı damarları açtı. İnsanlara ikinci baharlarını yaşattı. Evine gidip te ayaklarını uzatarak televizyon izlediği gündüz ve geceleri hiç olmadı. Bundan da hiç şikayetçi olmadı.

Kendisine en çok hasta Hakkâri’mizden gitmekteydi. Bu iş böyle olmaz dedi ve Hakkarililerin ayağına geldi. İlimiz Devlet Hastanesi bünyesinde kalp merkezi kuruldu. 27 ay ilimizde görev yaptı. Bu süre içerisinde 20 bin hastaya bakarak onları yeniden yaşama döndürdü. Başarısı, efendiliği, mütevaziliği,  mesleki ahlakı tüm Türkiye’ye yayıldı.

3-689.jpg

Türkiye’nin en büyük ve en ünlü hastanelerinden biri olan İstanbul Memorial Hastanesine transfer oldu.

İstanbul’un Merkezinde Bir Dünya Hastanesi...

Üstün teknoloji, seçkin akademik kadro, hasta odaklı hizmet anlayışı, yeşil ve sanatın iyileştirici gücü, modern mimari tasarımlar…

Dünyanın en kapsamlı sağlık komplekslerinden biri olan Memorial Bahçelievler Hastanesi, sağlık sektörüne yepyeni bir anlayış getiriyor. Dünya standartlarında etik ve kaliteli sağlık hizmeti sunma misyonu, geleceği günümüze taşıyan hastanecilik yaklaşımı, insana ve doğaya saygı ilkesiyle hayata geçirilen Memorial Bahçelievler, çağdaş mimarinin en güzel örneklerinden biri olarak tasarlandı.

05e4d1f7-60af-4bc4-9b93-bcc17ff86a4e.jpg

Memorial Sağlık Grubu’nun 11’inci hastane projesi olan Memorial Bahçelievler, toplam 72 bin metrekarelik alanda hizmet veriyor. Hastanenin 8 bin metrekarelik yeşil alanı mevcut. Gelişmiş tanı ve tedavi üniteleri ile donatılan 320 yatak kapasitesine sahip hastanede, biri hibrit olmak üzere toplamda 15 ameliyathane ve 49 yoğun bakım yatak kapasitesi, 135 poliklinik ve 31 müşahede odası bulunuyor.

Memorial Sağlık Grubu’nun hastanecilik alanındaki tüm deneyimlerini aktardığı Bahçelievler Hastanesi; üstün teknolojik donanımı, ulusal ve uluslararası platformlarda önemli başarılara imza atmış ve özellikli branşlarda uzmanlaşmış akademik kadrosu, uzman doktorları, tecrübe ve bilinçli bakımla hastanın bedensel ve psikolojik iyileşme sürecine katkıda bulunacak; şefkatli ve güler yüzlü uzman hemşire kadrosu, hasta bakım personeli ve tüm sağlık çalışanlarıyla, hasta ve yakınlarına sıcak bir ortamda hizmet sunuyor.

32b18153-ddb2-4704-abfa-a106e233d4e2.jpg

Kardiyoloji Uzmanı, bölgemizin gururu Haşim Tüner, dünyaca ünlü bu hastanemizde başarılarına başarı katmaya gidiyor. O neredeyse hastalar da peşinden mutlaka gideceklerdir. Yani hepimizin artık yeni adresi Memorial…

Ünlü düşünür Konfiçyüz’ün bir sözü aklıma geldi; “Sevdiğiniz bir işi meslek edinirseniz hayatta bir gün dahi olsa çalışmış olmazsınız”…

Sevilen başarılı Doktor Haşim Tüner’in ilimizden ayrılışı halkı üzdü. Önceki gün Gazeteciler Cemiyetimizi de ziyaret ederek vedalaşmaya geldi. Gidişine üzgün olsak da, gideceği yerin bir dünya markası olması elbette bizi onurlandırdı.

Hakkari seninle hep gurur duydu. Şimdi sıra İstanbul’da…

Bu yazı toplam 3147 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 11
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Yazarın Diğer Yazıları
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim