Şevket İzci'nin cansız bedenine ulaşıldı

Şevket İzci'nin cansız bedenine ulaşıldı

Kaynak:Muhammed Mehdi Aydın

Hakkâri'nin Şemdinli ilçesinde 5 gündür kayıp olarak aranan Şevket İzci'den acı haber geldi. Günlerdir sürdürülen arama kurtarma çalışmaları sonucunda İzci'nin cansız bedenine ulaşıldı.

Edinilen bilgilere göre, Ormancık (Begalte) Köyü ile Sose Deresi arasındaki bölgede Şevket İzci'ye ait atın suda ölü olarak bulunmasının ardından arama kurtarma ekipleri çalışmalarını bu alanda yoğunlaştırdı.

Bölgede sürdürülen titiz çalışmalar sonucunda Şevket İzci'nin cansız bedeni, atıyla birlikte suya düştüğü değerlendirilen noktanın yaklaşık 500 metre ilerisinde bulundu.

Beş gündür gelecek umutlu bir haberi bekleyen ailesi ve yakınları, acı haberle büyük üzüntü yaşadı. Arama çalışmalarına AFAD, jandarma, güvenlik korucuları ve gönüllüler katılırken, ekipler zorlu arazi ve doğa şartlarına rağmen günlerce aralıksız çalışma yürüttü.

Şevket İzci'nin cenazesi, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından otopsi işlemleri için hastane morguna kaldırıldı.

İzci'nin kesin ölüm nedeni, yapılacak otopsinin ardından netlik kazanacak.

HABERE YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.