Seyir Halindeki Tanker Alevlere Teslim Oldu
Yayınlanma:
Osmaniye TAG Otoyolu’nda seyir halindeki bir tanker çıkan yangında alevlere teslim oldu. İtfaiyenin müdahalesiyle söndürülen araç kullanılamaz hale geldi.
Osmaniye’de Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu üzerinde seyir halindeki bir tanker, çıkan yangında alevlere teslim oldu.
Olay, Mamure İstasyonu mevkiinde Düziçi istikametine ilerleyen tanker sürücüsünün aracın arka bölümünden yükselen alevleri fark etmesiyle ortaya çıktı. Sürücü durumu hemen ekiplere bildirdi.
İhbar üzerine bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Düziçi Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin hızlı müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı.
Yangın sonrası tanker tamamen kullanılamaz hale gelirken, araçta büyük çapta maddi hasar oluştu.
Olay nedeniyle otoyolda trafik bir süre kontrollü olarak sağlandı. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.
YASAL UYARI:
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.