• BIST 8714.69
  • Altın 3017.587
  • Dolar 34.2879
  • Euro 36.9787
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 6 °C

THK'NIN MODEL UÇAKLARI HAKKARİ'DE

THK'NIN MODEL UÇAKLARI HAKKARİ'DE
Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü ile Türk Hava Kurumu tarafından yürütülen `Çocuklarla el ele"projesi büyük ilgi gördü.

HAKKARİ (İHA) - THK eğitmenlerince polis ve öğrencilere yönelik verilen 3 günlük model uçak kursunun sonunda bugün Karayolları 114. Şube Şefliği bahçesinde bir program düzenlendi. Kurs sonunda model uçak yapmayı öğrenen ve kendi uçaklarını tasarlayan öğrenciler, yaptıkları uçaklarını bugün gerçekleştirilen programda yarıştırdı.

 Model uçak yarışması öncesinde polis memurları tarafından öğrencilere toplumsal olaylarda kullanılan panzerler tanıtılarak içi gezdirildi. Çocuklar olaylarda taşladıkları panzerlerin üzerine çıkarak polis amcalarıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler. Bazı öğrenciler ise İl Emniyet Müdürü Metin Seyfi Sazak ile polis memurlarına gül hediye etmesi ise dikkat çekti. Panzerlerin içini görmek ve üstüne çıkabilmek için adeta birbirleriyle yarışan çocuklar daha sonra kendi tasarladıkları uçaklarını polis memurlarının yardımıyla yarıştırdı. Gruplara ayrılan çocuklar yarışmadan birinci gelebilmek için uçaklarını en iyi şekilde uçurtmaya çalıştı. Yarışma sonunda dereceye giren öğrenci gruplarına madalya ve kupaları İl Emniyet Müdürü Metin Seyfi Sazak, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nurettin Özdemir ile Emniyet Müdür Yardımcısı Tahsin Demir tarafından verildi. THK Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Uzmanı İsmail Çanak ise İl Emniyet Müdürü Metin Seyfi Sazak`a katkılarından dolayı genel başkanları adına bir teşekkür plaketi takdim etti. zırhlı araçların içlerine dolaşan öğrenciler, polis ağabeylerinin bu araçların altında ne zor şartlar altında görev yaptıklarına şahit olduklarını belirterek, polis ağabeylerinin kendilerini zırhlı aracın içini de tanıttıklarını söylediler. Programa THK Hakkari Şubesi Başkanı Salih Kahraman, polis memurları ile öğrenci ve öğretmenler katıldı.

 

 

 

 

Bu haber toplam 3180 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim