• BIST 9473.71
  • Altın 2495.182
  • Dolar 32.5987
  • Euro 34.8369
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C

Vali Akbıyık Keyf-i Seyir adlı işyerinin açılışını yaptı

Vali Akbıyık Keyf-i Seyir adlı işyerinin açılışını yaptı
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, kent girişindeki Seyir tepesine genç iş insanları Bekir Aşan ve Orhan Kahraman tarafından yapılan Keyf-i Seyir adlı işyerinin açılışına katılarak, hayırlı ve bol kazançlar diledi.

Kent girişinde bulunan Sümbül dağı ve Zap vadisi manzaralı Hakkari-Van karayolu üzerindeki ‘Sere Solan Parkı Rekreasyon Alanı’ Seyir Tepesinde  Hakkarili genç iş insanları Bekir Aşan ve Orhan Kahraman tarafından hizmete açılan ve 14 kişinin istihdam edildiği Keyf-i Seyir adlı işyerinin açılışını Vali Akbıyık ve beraberindekiler tarafından kurban kesimi ve yapılan dualar eşliğinde hizmete açıldı.

Burada konuşan Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Hakkari'ye güzel hizmetler ve yatırımların yapıldığını söyledi. Vali Akbıyık," Depin'den buraya kadar uzanan bir proje. Orada da geçtiğimiz hafta ağaç dikimi yaptık. Yeni parklarla, yürüyüş yolları ve yeşil alanıyla orası da nefes alınacak bir yer olacak.

Bütün çabamız daha yaşanabilir, daha güzel bir Hakkari oluşturmak için. Şehrimizin girişi üç şeritli asfalta kavuştu. Sanat sokağımız ve Gola Züryan parkımız da çok güzel. Sayın Cumhurbaşkanımızın Hakkari’mize tanımış olduğunu pozitif ayrımcılık var. Yine bakanlarımızın ilgi ve destekleriyle bu hizmetler yapılıyor. Burada işletme açan ve gençlerimizi istihdam eden genç iş insanlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Keyf-i Seyir adlı işyeri sahipleri iş insanları Bekir Aşan ve Orhan Kahraman Hakkari'nin hizmetin en iyisine layık olduğunu belirttiler. Batı standartlarını aratmayan tam donanımlı  Keyf-i Seyir Restaurant Türk mutfağı çeşitleri ile halka hizmet verecek.

Açılışa Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tevfik Kumbasar, Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Berat Kasımoğlu, İl Emniyet Müdürü Salavat Mete Pınar, Ak Parti Başkan Yardımcısı Naif Kahraman, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Cumhur Demir, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Kenan Beyter, MHP İl Başkanı Fatih Özbek, Ak Parti eski dönem il başkanları Emrullah Gür, Nurettin Fırat, Mehmet Ertuş, Hakkari Esnaf ve Sanatkarlar Odası (HATSO) Başkanı İsmail Akboğa, Hatso Genel Sekreteri Fikret Keskin Hatso Meclis başkanı Yardımcısı Fazıl Özkan, Doğu Anadolu Bölgesi Gaziler ve Şehit Aileleri Federasyonu Başkanı Abdurrahman Er, kanaat önderleri, iş insanları ve esnaflar katıldı. Haber: Feyzullah Taş

img-0197.JPGimg-0199.JPGimg-0211.JPG

img-0203.JPGimg-0198.JPGimg-0217.JPG
 

Bu haber toplam 3158 defa okunmuştur
Etiketler:
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim