Yeniden refah ile yenilikler!
Yeniden Refah Partisi 3.Olağan Büyük Kongresi 16 Kasım Pazar günü Ankara Arena’da gerçekleşecek. Kongre öncesi parti 81 ilde yoğun bir çalışma temposuna girdi. Hazırlık sürecinde büyük kongre komisyonu kuruldu ve parti yöneticileri bölgelere görevlendirilerek Ankara’ya davet mektubunu elden takdim ediyor.
Yeniden Refah Partisi Milli Görüş’ün temiz ve dirençli sesidir. Ülkemizin köklü siyasi geleneği olan Milli Görüş’ün günümüzdeki güçlü temsilcisi Yeniden Refah Partisi, siyasete sadece bir parti anlayışı ile değil, bir ahlak ve hizmet hareketi olarak da yön veriyor. Dürüst siyasetin savunucusu olan YRP, millete hizmeti bir görev değil, bir iman meselesi olarak da görmektedir.
Rahmetli Necmettin Erbakan, öyle güzel bir iz bıraktı ki her nesil onu tanımaktan geri kalmıyor. Oğlu ve Genel Başkan Fatih Erbakan, babasının yolundan şaşmayarak REFAH’ı ferah, YENİDEN yenilikçi Türkiye mücadelesi ile ahlak ve maneviyat ilkesini hatırlatarak seçim meydanlarında değil, milletin gönlünde yer etmeyi hedefleyerek ilerliyor. Duruşu, beyefendiliği, giyimi, hitabı her kesimi etkiliyor.
Geçen hafta YRP heyeti büyük kongreye davet etmek üzere haber merkezimizi ziyaret ettiler. Heyete başkanlık eden uzun boylu, oldukça yakışıklı, saçı, sakalı ve yüzü bembeyaz Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz vardı.
Yüreğinin berraklığı, sol göğsünde sakladığı altın kalbi, tüm bedenini saran vicdan ve merhamet adeta yüzünde sergilenmişti. Nur yüzü ve sevgi fışkıran bakışı ile bulunduğu ortama neşe saçtı. Aslında henüz 52 yaşında ama ağaran saç ve sakalı ona ayrı bir karizma katmış. Çok yönlü ve başarılı bir iş insanıdır.
Erbakan Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi ve aynı zamanda Erbakan ailesinin damadıdır. Bir çok siyaset adamı ve Genel Başkan Yardımcısı gibi kompleks ve havasından uzak oldukça mütevaziydi. Hazırlıklı gelmişti, Hakkâri için düşündükleri çok anlamlı projelerinden bahs etti. Mevcut iktidarın yönetim kabiliyetini kaybettiğini ve Yeniden Refah Partisi’nin halkın teveccühü ile iktidara geleceğini söyledi.
Altınöz, tüm gün ilimizde şehir tutu yaparak çeşitli ziyaretlerde bulundu ve kongreye davet etti. Sümbül Dağı eteğinde onuruna verilen yemeği yedi, avuçladığı Zapsuyu ile yüzünü yıkadı. Bugüne kadar yüzlerce siyaset adamı ile tanıştım ama ilk kez birinden bu denli elektrik aldım. Gözlerinde refah, bakışında iktidar ışığı vardı.
YRP Hakkâri’de de yenilendi ve gücüne güç katan çalışmalar yapıyor. Başkan Sabahattin Mavigöz ve özellikle Kadın Kolları Başkanı Ayten Seyitoğlu Duran, sürekli sahada halkın dertleriyle yakından ilgilenerek partisine olan destek ve sevgiyi çoğaltıyorlar.
16 Kasım Pazar günü Ankara’da yapılacak olan kongre için dört otobüs ilimizden hareket ederek Arena’da yerlerini alacaklar.
Yeni umutlar, yeni güzellikler ve yeniliklerle yenilenen ve emin adımlarla yoluna devam eden Yeniden Refah Partisi’ne şimdiden hayırlı olsun dileklerimle başarı diliyorum…

