• BIST 8904.46
  • Altın 2240.294
  • Dolar 32.337
  • Euro 35.0975
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

Dağlıca’da devlet, siyaset ve halk kucaklaşması!

Dağlıca’da devlet, siyaset ve halk kucaklaşması!
Hakkari’nin Yüksekova Dağlıca köyüne davet edilen Yüksekova 3'üncü Tümen Komutanı Tuğgeneral Metin Tokel, Ak Parti Hakkari eski Milletvekili Abdulmuttalip Özbek ve beraberindekiler halkla kucaklaştı.

Dağlıca köyü Oremar bölgesi kanaat önderi İsmet Buldan ve Dağlıca Yeşiltaş köyü muhtarı Haşım Kartal tarafından verilen davete Yüksekova 3'üncü Tümen Komutanı Tuğgeneral Metin Tokel, beraberindeki komutanlar, Ak Parti Hakkari eski Milletvekili Abdulmuttalip Özbek, Yüksekova Büyükçiftlik Belde Başkanı Rüştü Zeyrdan,

Ak Parti İl genel Meclis üyesi Serkan Akdoğan, Ak Parti eski il başkan yardımcıları Şükrü Turan, Aziz Yeşil, Şemdinli  Ak Parti eski Milletvekili adayı Mehmet Fırat, partililer ve Dağlıca bölgesindeki kanaat önderleri katıldı.

-Tiuğgeneral Tokel'in çocuk sevgisi

Yemekte bir araya gelen Tuğgeneral Tokel ve beraberindekilere yer sofrasında değişik yemekler ikram edildi. Tuğgeneral Tokel, köylülerin sorun ve sıkıntılarını yerinde dinledi.

Sevecen tavırları ile dikkatlerden kaçmayan ve yöre halkı tarafından takdir edilen Tuğgeneral Tokel yanına gelen bir çocuğu ise kucağına alarak sohbet boyunca kendisi ile yakından ilgilendi.

Hakkari eski Milletvekili Abdulmuttalip Özbek, köylülerin sorun ve sıkıntılarını not alırken Dağlıca köyü sakinleri ise devletin sıcak ellerini üzerlerinde his etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söylediler. Dağlıca köyü kanaat önderleri ise verilen davete katılan Tuğgeneral Tokel, milletvekili Özbek ve beraberindeki partililere bu nazik davranışlarından dolayı teşekkür ettiler. Verilen yemeğin ardından Tuğgeneral Tokel ve beraberindekiler köyden ayrıldı.

-Dağlıca’da Özbek ve beraberindekilere sıcak karşılama

Ak Parti Hakkari eski Milletvekili Abdulmuttalip Özbek, Ak Parti eski il başkan yardımcıları Şükrü Turan, Aziz Yeşil ve beraberindeki partililer kar yağışı ve dondurucu soğuk havaya aldırış etmeden geçit vermeyen yolları aşarak Dağlıca’da referandum çalışması yaptı.

Yüksekova ilçe merkezinden 56 kilometre uzaklıkta bulunan ve mezraları ile birlikte nüfusu 1050’yi bulan Dağlıca köyünde referandum çalışması yapan Özbek ve beraberindekiler 16 Nisan’da yapılacak olan referandum ile ilgili Dağlıca köyü sakinlerine detaylı bilgiler verdiler.

Dağlıca köyünde ayrılan Özbek ve beraberindeki partililer iki gün önce evinin önünde silahlı saldırıya uğrayan AK Parti Esendere Belde Başkanı Tayfun Ayhan’ın 37 yaşındaki ağabeyi Murat Ayhan’ın ikinci defa taziyesine bulundular.

Hakkari merkez, ilçe, köy ve mezralarını ziyaret ederek yöre halkına referandum çalışmaları hakkında detaylı bilgiler verdiklerini belirten Hakkari eski Ak Parti Milletvekili Abdulmuttalip Özbek, yöre halkının kendilerini sıcak bir şekilde karşıladığını belirterek, bu ilgiden dolayı yöre halkına teşekkür etti. İHA


HABERİN FOTOĞRAFLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


 

Bu haber toplam 3575 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim