• BIST 9801.44
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 23 °C

Hakkari'de öğretmenlere kaynaşma yemeği

Hakkari'de öğretmenlere kaynaşma yemeği
Hakkari İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kente yeni atanan öğretmenlere tanışma ve kaynaşma yemeği verildi.

Öğretmen Evi’nde verilen yemeğe İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, müdür yardımcıları, şube müdürleri ve öğretmenler katıldı. Yemek öncesi bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran,  kente yeni atanan öğretmenlerle tanışmak ve kaynaşmak amacıyla bir araya geldiklerini söyledi.

 Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 5 Şubat  tarihinde Hakkari'ye 650 öğretmenin atamasının yapıldığını anımsatan Kurtaran, ‘’Bu öğretmenlerden 167’sinin il merkezine, 392’sinin Yüksekova ilçesine, 73’ünün Şemdinli ilçesine 18’sinin ise Çukurca ilçesinde görev yapacak. 15 bin öğretmenden 650’si Hakkari’ye atandı.

Bu bizim için çok ciddi bir rakamdır. Bundan dolayı öncelikle sayın valimize teşekkür ediyoruz. Sayın valimizin bakanlın nezdindeki girişimleri sonucu ilimize bu kadar öğretmen atandı. Öğretmen arkadaşlarımızın çoğu okullarını gördüler, bir kısmı öğrencileriyle de buluştu. Hakkari’nin inşallah bundan sonra ki güzelliklerini görecekler.

Hakkari’ye gelmeden önce hepsinde bir ön yargı vardı. İnşallah bu ön yargı arkadaşlarımızın burayı tanımasıyla olumluya dönecektir. Hakkari’nin kendine has güzellikleri var. Muhakkak Hakkari’nin coğrafyasını görmekte fayda var. Özellikle ilkbahar bu güzelliklerin farkına daha iyi varacağız. Hakkari’nin insanları çok sıcak kanlı.

Sizlerin de buraya gelmesiyle birlikte inşallah Hakkari’deki eğitimde yeni bir ivme kazanır. Zaten bir ivme yakalamış ama sizinle beraber daha da yükselecektir. Biz Türkiye’deki en genç öğretmenlerin çalıştığı İl’iz. Bunun içinde şanslıyız. İnşallah Hakkari’nin eğitim çıtasını hep birlikte daha yükseklere çıkartacağız.

Hepinize kamu görevinizin hayırlı olmasını dilerim’’ şeklinde konuştu. Kurtaran, yemekte bir araya geldiği öğretmenlerle sohbet ederek görevlerinde başarı diledi. Yemeğin sonunda öğretmenlere kitap hediye edildi.Hakkarihabertv.com

ogretmen-m-001.jpgogretmen-2-001.jpg

 

Bu haber toplam 5381 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim