• BIST 9888.54
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 26 °C

Hatso'dan işadamı Karahanlı'ya istihdam plaketi!

Hatso'dan işadamı Karahanlı'ya istihdam plaketi!
Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı (HATSO) inşaat sektörünün alt ve üst yapıda yaklaşık 400 kişiyi bünyesinde istihdam eden genç işadamı Aytekin Karahanlı’ye istihdama sağladığı katkıdan dolayı teşekkür plaketi verdi.

Hakkari’de dar gelirli ailelere yardım eli uzatan ve dışarıda eğitimlerini sürdüren öğrencilere desteğini esirgemeyen Hakkarili genç işadamı Aytekin Karahanlı plaket ile ödüllendirildi. HATSO Başkanı Servet Taş, plaket töreninde yaptığı konuşmada, Hakkari kent merkezinde yaklaşık 8 bin il geneli ile birlikte yaklaşık 50 bin işsizin olduğunu söyledi.

Taş, ” Burada istihdama yönelik atılan her adamı bizim için önemli ve büyük bir adımdır. Açılan her iş yeri bizim için büyük iş yeri umuttur. İnşaat sektörünün alt ve üst yapısında değerli işadamımız Aytekin Karahanlı’ya huzurunuzda teşekkür ediyorum.

İşadamımız kendi bünyesinde yaklaşık 400 kişiyi istihdam ettiği için kendisine şükran plaketin sunduk. İstihdama yaptığı katkı inşallah diğer işadamlarına da örnek olur. Yörede istihdam sunan işadamlarını her zaman desteklemeliyiz. Ayrıca Suriye Kobeni’de sivil halka yönelik yapılan hain katliamı ise nefretle kınıyorum” dedi.

HAKKARİ’DE TEŞVİK DESTEKLİ 5 YILDIZLI HOTEL MÜJDESİ

İşsizliğin her geçen gün arttığı Hakkari’de 400 kişiyi istihdam etmeni mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen işadamı Aytekin Karahanlı, Hakkari’nin hizmetin en iyisine layık olduğunu söyledi. Karahanlı, ”İş imkanı sağladıysak HATSO başkanı bizi plakete layık gördüyse kendisine teşekkür ediyorum.

Gönül isterdi ki Hakkari’deki olaylar olmasaydı. Huzur ortamda daha güzel hizmetlere imza atmış olacaktık. Ama ne yazık ki bölgemizde  olaylar vardı. İşadamları ile bir araya gelip burada fabrika açıp bir çok kişiye iş imkanı sağlamak isterdik.

Ama ne yazık ki can ve mal güvenlikleri olmadığı için yatırım yapamadılar. Bizde bunlara rağmen SGK’lı yaklaşık 400 kişiye iş imkanı sağladık. İlleri ki tarihlerde inşallah daha iyi projelerimiz olacak.  Hakkari’nin ihtiyacı olan teşvik destekli projelerinin olduğunu, inşallah yakında bu projeyi hayata geçireceğiz.

Bu projenin hizmete girmesi halinde 100 kişi iş istihdamı sağlanacaktır. Ayrıca batıdaki iş adamlarımız da barış çözüm sürecine katkı bulunmak için buraya gelip yatırım yapmalarını bekliyoruz. Projeleri varsa bizde yardımcı olmaya hazırız ve birlikte hareket edebiliriz" dedi. Plaket törenine HATSO yönetim kurulu da katıldı. Hakkarihabertv.com

aytekin-1.jpg

 

Bu haber toplam 5827 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim