• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 20 °C

Mustafa Aslan şok iddialara cevap verdi

Mustafa Aslan şok iddialara cevap verdi
IŞİD terör örgütü saflarına katıldı, öldürüldü 3 ayrı yerde defin edildi, evine taziyeye gelen yakınlarına “Ben buradayım deyip” bu iftiraları atanları ise Allah’a havale ediyorum dedi.

video-galeri.20110227163236.gif

Hakkari’de ikamet eden evli 2 çocuk babası kalp ve astım hastası 50 yaşındaki Mustafa Aslan son günlerde Suriye’de IŞİD terör örgütüne katıldı öldürüldü 3 yerde defin edildi ve yakınlarının evine taziye ziyaretine gelmesi üzerine zor günler yaşıyor.

mustafa-arsan-n.20140826132528.jpg

“BEN IŞİD MÜNAFIKLARINA KATILMADIM ÖLDÜRÜLMEDİM BURDAYIM”

Aslan asılsız iftiralara ateş püsküren Mustafa Aslan,”Ben Hakkariliyim dindar bir aileden geliyorum. Benim hakkımda asılsız iddialarda bulunmuşlar. Sözde ben o lanet olası IŞİD denilen münafıklara katılmışım. Benim öldüğümü ve şuanda üç yerde gömülü olduğum söyleniyor. Benim hakkımda bu iftiraları atanları Allaha havale ediyorum”

“BEN IŞİD’İ KINIYORUM VE LANETLİYORUM”

Asılsız dedikodular yüzünden halkın içine çıkamadığını ifade eden Aslan IŞİD’İ lanetlediğini söyledi. Aslan,”Benim şuan Hakkari'de halkımın içine çıkacak yüzüm yok. Ben burada bu çirkin ve asılsız iftiralara isyan ediyorum. Ben IŞİDİ kınıyorum ve lanetliyorum. Onlara destek verenleri de kınıyorum. IŞİD'e destek verenlerde onlar gibi münafıktırlar. Hepimiz Müslümansız. şuan bunların yaptığı bu hareket İslam’la hiçbir şekilde alakası yoktur”

“BU DEDİKODUYU YAPANLARI ALLAH’A HAVALE EDİYORUM”

Kendisine bu iftirayı atanları Allah’a havale ettiğini söyleyen Aslan,” Ben buradan sesleniyorum. Allah rızası için bu tür iftiralar atmayın hepimiz Müslümansız. Herkes beni tanır. Ben yirmi yedi senedir bu sakallarımı bırakıyorum. Neden bugün bu sakallarımdan dolayı o şeytan evlatları olan IŞİD ile bir tutuyorlar. İnsanlara iftira atmak kolaydır. Ama bunun hesabı da öteki dünyada sorulur. Allah'a verecekleri hesabı da iyi düşünmeliler. Beni bu duruma düşüren şahısa sesleniyorum. Sen bu iddiayı ortaya atarken geceleri nasıl uyuyabiliyorsun. Benim bu isyanım kendim için değil” dedi.

547491.jpg

“KÜRT ÇOCUĞUYUM BANA BU DİLİ VEREN ALLAH’DIR”

Aslan,” Bugün bir sürü insana bu iftiralar atılıyor. Biz elhamdülillah Müslümansız. Ve Kürt çocuğuyum. Benim damarlarımda akan kan Kürt kanıdır. Bana bu dili veren Allah'dır. Ben bu dili bu güne kadar asla inkar etmedim. İnkar da etmem. Ben kalp ve astım hastasıyım. Raporlarım ortada. Değerli halkım bugüne kadar benim halimi sormadığı halde nasıl bu iftirayı atar. Ben zar sor geçimimi sağlıyorum. Yıkık harabe olan bu toprak evde yaşıyorum”

“IŞİD ŞEYTANIN HİZMETKARIDIR”

Aslan,”Maddi durumum iyi değil ev sahibi benden kira bile almıyor. Değerli halkım bilsin ki bu iddialar asılsızdır. Benim halkımdan tek istediğim bu tür provokatörlere gelmesinler. Eğer ben kalp ve astım hastası olmasaydım. Allah'ıma yemin ederim ki tek savaşacağım IŞİD olacaktı. Çünkü IŞİD İsrail'in Amerika'nın ve İngilizlerin taşeronları ve şeytanın hizmetkârlarıdır. Bu oyunlara gelmeyin yazıktır, günahtır. Sizden rica ediyorum”

“HALKIN ARASINA ÇIKAMIYORUM”

Aslan,”Beni öyle bir duruma soktunuz ki insanların yüzüne bakamıyorum. Tüm komşularım biliyor rahatsızlıklarımdan dolayı dışarı çıkamıyorum. Benim eşim evin geçimini sağlıyor. Tedavilerim için 15 günde bir Van'a gidiyorum. Valiliğe bağlı Sosyal Yardımlaşmanın verdiği yol parası ile gidiyorum. Neden bana bu iftirayı attılar. Belki bu adam delidir diyecekler. Hayır ben deli değilim. Bütün Hakkari halkından rica ediyorum beni temize çıkarın. Bu iftirayı atanlardan hesap sorsunlar. Bu iftirayı atanlardan da iki cihanda şikayetçiyim” şeklinde dert yandı.
IŞİD'e katıldığı iddia edilen Mustafa Aslan'ın 10. sınıfta okuyan kızı Rabia Aslan ise. Babam hakkında saçma sapan asılsız iftiraların atıldığını ve akrabalarının evlerine taziyeye geldiğini söyledi.

“AKRABALARIMIZ EVİMİZE TAZİYE’YE GELİYOR”

Aslan,” Sözde babam IŞİD'e katılmış ve öldürülmüş. Sonrada sahipsiz bir mezara gömülmüş. Babam zaten kalp hastası. Evden çıkamıyor. Babama o iftiraları atanları Allah'a havale ediyoruz. Bu olayların duyulması ile akrabalarımız neden haberimiz olmamış neden sakladınız gibi sözlerle eve taziyeye geldi. Ama evimize taziye için gelenler babamı görünce şaşırıyor. Hani ölmüştü hani gömülmüştü diye soruyorlar. İl dışındaki akrabalarımız telefonla arayarak taziyede bulunuyor" şeklinde konuştu. Serkan Kaya'nın özel haberi.

 

 
Bu haber toplam 13734 defa okunmuştur
  • Yorumlar 15
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
  • Boş Hediye Kutusu25 Nisan 2024 Perşembe 09:07
  • Fotoğraf Makinesi İçin Öneriler25 Nisan 2024 Perşembe 09:04
  • Jeneratör Fiyatları Dizel Seçenekleri25 Nisan 2024 Perşembe 09:02
  • Kadıköy Sahne25 Nisan 2024 Perşembe 09:00
  • Lavabo Batarya Fiyatları25 Nisan 2024 Perşembe 08:54
  • Medine İpeği Şal25 Nisan 2024 Perşembe 08:52
  • Sintine Pompası25 Nisan 2024 Perşembe 08:47
  • Tek Gül Ne Anlama Gelir?25 Nisan 2024 Perşembe 08:45
  • TV Ünitesi Mobilyaları25 Nisan 2024 Perşembe 08:43
  • Sınır 'da imece usulü bağ çapalama mesaisi24 Nisan 2024 Çarşamba 13:53
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim