• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C

TSK davetlisi egnellilerimiz

TSK davetlisi egnellilerimiz
Hakkari Sümbül Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) davetlisi olarak Ankara’ya hareket etti.
Düzeltme..Sabah saatlerinde orduevi önüne toplanan engelliler, burada komutanlar tarafından karşılandı. Askerler engellilere çay ikram ederken komutanlar ise bir süre engellilerle sohbet ederek sorun ve sıkıntılarını yerinde dinledi.
 
Hakkari Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Mesut Keskin ise, yaklaşık 2 ay önce Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Muzaffer Sönmez'i ziyaret ettiklerini anımsatarak, "Tugay komutanımızın kulübümüzün sporcularını Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisinde bir hafta boyunca antrenman, tedavi ve rehabilitasyon programına tabi tutulması ile ilgili bir teklifleri oldu dedi.
 
Keskin,"Bizde bunu memnuniyetle karşıladık. Bizde bunu 10-15 Mayıs Engelliler Haftası'na denk getirmeye çalıştık. Valilik ile Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı'nın destekleriyle Ankara'ya gidiyoruz. Bir hafta boyunca sürecek bu etkinlikte Sümbül Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı olarak antrenmanlar yaparak Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden basketbol takımlarıyla dostluk maçları oynayacağız. 
 
Tedaviye ihtiyacı olanlar tedavi olacak ve dolu dolu bir gezi programı geçireceğiz. Ayrıca orada Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden  Bizlere bu imkanı sunan Vali Necmettin Kalkan'a ile Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Muzaffer Sönmez'e teşekkür ederim" şeklinde konuştu. 
 
Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı yetkilileri ise Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı ve Hakkari Valiliği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Sümbül Engelliler Spor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı “Engelliler Haftası” münasebetiyle 10-16 Mayıs 2014 tarihleri arasında Türk Silahlı Kuvvetleri Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi Başkanlığı Ankara’yı ziyarette bulunacaklarını ifade ederek, bu kapsamda Rehabilitasyon engellilere yönelik bazı etkinlikler düzenleneceğini belirtiler.
 
Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı Kurmay Başkanı Kurmay Albay Ömer Faruk Özköse, Merkez Komutanı Yarbay Hakkı Aşık ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Nevzat Yılmaz engelli sporcuları uğurlayarak Hakkari’den Ankara’ya selam götürmelerini istediler. Komutanlar esas duruşta durarak engellileri uğurlayarak el salladılar. Haber:; Feyzullah Taş (İHA)
 
 
stk-3.20140510121307.jpg
 
stk-1.20140510121114.jpg
 
stk-2.jpg
 
 
 

 

 
Bu haber toplam 10596 defa okunmuştur
  • Yorumlar 4
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim