• BIST 9679.8
  • Altın 2487.92
  • Dolar 32.42
  • Euro 34.4592
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 7 °C

BRAVO İLYAS CAN!

Murat Taş

İlimiz sponsor konusunda ülkenin en şansız illerinden biri. 
Hakkari’ de çok büyük zengin veya milyarder iş adamı olmadığı için spor kulüpleri gereken maddi ve sponsorluk desteği alamıyorlar.

Durum böyle olunca spor kulüplerinin imdadına devlet erkanı ve birkaç iş adamı dışında kimse destek vermemekte.

Durum böyle olunca spor kulüpleri maddi konuda yetersiz kalıyor ve istedikleri desteği alamayınca  istedikleri başarıyı sağlayamıyorlar.

Hakkari’de spora gönül veren genç işadamlarımız var. Hakkari gençliğine ve sporuna kendi imkanları doğrultusunda maddi ve manevi destekte bulunulan birkaç tane genç iş adamı var.

Onlarda kendi imkanları doğrultusunda kendi güçlerinin yetebildiği kadarıyla destekte bulunuyorlar.
 Genç iş adamlarımızın Hakkari’deki gençlerimize, futbolcularımıza ve Hakkari sporuna yaptıkları katkılardan dolayı spor camiasının bir ferdi olarak teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.

sans-titre-2-004.jpg

Hakkari de spora destek veren genç bir iş insanından bahsetmek istiyorum.
İş hayatına genç yaşta başladı. Kurduğu iş yeri ile onlarca Hakkarili gencin umut kapısı oldu. 
İş yerinde çalıştırdığı gençlerin dertlerine ortak olan onlarla arkadaş, kardeş olan en önemlisi kendi ailesinden biri olarak gören dürüstlüğü ve çalışkanlığıyla halkımızın takdirini kazanan. 

Ayrıca Hakkari’deki spor kulüplerine, sporcularına, gençlerine yaptığı maddi ve manevi destekleri ile adından hep söz edilen genç iş adamı İlyas Can’dan  söz etmek istiyorum.

İlyas Can, genç yaşında iş hayatına atıldı. Her türlü zorluğa göğüs gerdi bazen bir iş makinasının altında yağ değiştirdi, bazen geç saatlere kadar alnının teriyle çalışıp buralara kadar geldi. 

sans-titre-1-016.jpg
İlyas Can, sporu seven bir kişiliğe sahip, vakit buldukça spor yapıyor. Hakkari sporunu yakında takip eden biri.
Kendisi defalarca spor kulüplerine ayrım göstermeden malzeme yardımında bulundular. 
Deplasmanlara giden çoğu takımlara maddi ve manevi olarak destekte vermektedir.

Genç iş adamı İlyas Can, sadece sporu değil, Hakkari’de onlarca gence iş konusunda da yardımda bulunarak kendi kurduğu iş yerinde, atölyesinde onlarca  gence iş imkanı sağladığı gibi sanat öğrenme imkânında sağlamıştır.

Genç iş adamı İlyas Can, onur kırmadan, reklam yapmadan, mütevazı kişiliğiyle gönül kapısını çalan her gencimize maddi ve manevi kendi gücü nispetinde desteğini sunmuştur.
Kendisini yürekten kutlarım, burada kendisini anlatmamım amacı bölgemizdeki diğer iş adamlarımıza ve insanımıza örnek olmasıdır.

Hakkari’deki tüm iş adamlarını seviyor ve sayıyoruz. Onlara saygımız sonsuzdur. Amacımız ilimizde spor adına başarı sağlamak isteyen ve başarısını kanıtlamak üzere gücü olmayanlara gerekli desteğin verilmesini sağlamaktır.

Lütfen iş insanlarımız bunu bir sitem olarak görmesinler. Sadece spor kulüplerin yani spora gönül verenlerin bir isteği ve dileğidir.

Hakkari’deki her bir iş adamı veya iş insanı bir spor kulübümüze kendi imkanları doğrultusunda destekte bulunurlarsa onlara imkanlar sağlarsa büyük sevap kazanırlar sonuçta bunlar sizlerin gençleri, evlatları ve geleceğinizdir.

Buradan iş adamlarımıza ve iş insanımıza çağrımızdır; 
Herkes kendi imkanları doğrultusunda bir spor kulübümüze sponsor olmalıdır. 

Onlara maddi ve manevi destekte bulunurlarsa inanınki kulüplerimizin yükü de hafifler spor kulüplerimiz ve sporcularımız daha da başarılı olurlar.

İlyas Can kardeşimizi tüm spor camiası adına tebrik ediyor, gençliğe ve başarılara sunduğu katkılarından dolayı da teşekkür ediyor, diğer iş insanlarımızın da aynı duyarlılığı göstermelerini bekliyoruz. Unutulmamalıdır ki her şey sadece ilimiz ve gençlerimiz içindir.

Bu yazı toplam 3777 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim