• BIST 10276.88
  • Altın 2389.553
  • Dolar 32.3413
  • Euro 34.8304
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C

Emeğin sonu başarı

Murat Taş

Emeğin sonu başarı, başarının sonu alkış, kadının rengi Hakkâri’dir.  Hakkarigücü Kadın futbol takımımızın başarısında ve bu duruma gelmesinde emeği geçen çok değerli kişilikler var.

Geçen hafta kadın futbol takımının başarısı için yazdığım yazıda bu başarıda emeği geçen kişilerin bazılarını sehven unutmuşum, bu konuda adını unuttuğum kişilerden özür dileyerek yazıma Başlamak istiyorum.

Hakkâri Gücü Kadın futbol takımı 1.Lige yükselerek hepimizi gururlandırmıştır. Kadınların bu başarısı yerel ve ulusal basında geniş yer almış ülkenin her yerinde tebrikler çığ gibi büyümüş, bu durum hepimizi gururlandırmıştır.

Emeğin sonu başarı, başarının sonu alkış, kadının rengi Hakkâri’dir.

Bir takımın başarısı 2 nedenden oluşur 1.nenden iyi, yönetim, teknik heyet ve sporcu 2.neden takıma maddi ve manevi destek veren Devlet protokolü, işadamı, esnaf, sivil toplum kuruluşları ve spora gönül vermiş kişilerdir.

İlimiz Valisi Sayın Cüneyit Orhan Toprak ilimize geldiği ilk gönden bu güne kadar tüm spor branşlarına eşit mesafede bakmış maddi ve manevi tüm desteğini sağlamıştır.

Kadın futbol takımına her konuda gereken desteği sağlamıştır, İl jandarma komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz’ın yaptıkları asla ve asla unutulamaz keza il Emniyet müdürümüzü unutmamak lazım.

Kadın futbol takımının başarısında en büyük pay Sayın Valimiz Cüneyit Orhan Toprak, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz ve sayın valimizin, çalışma arkadaşlarının eseridir.

Bu başarının diğer mimarları takıma maddi ve manevi desteği sunan sporsever Hakkârililerdir.

İşadamı İsmet Ölmez,Vedaş müdürü İsmail Özdemir, İş adamı ve eski profesyonel futbolcu ve takımın yöneticisi Erdal Kaya, Takımın eski teknik sorumlusu ve şu an erkek takımının çalıştıran emektar ve kızların bu duruma gelmesinde büyük emeği gecen her saatini kızların başarısı için harcayan Antrenör Tahir Temel, Abdullah Kahraman, PEOPLE’S CAFEE  sahibi Hakkâri halkı ve spor camiası adına şükranlarımızı ve teşekkürlerimizi sunarız.

Bayan futbol takının 1. Lige çıkması ilimizin tanıtımı içinde çok büyük bir handikap, farklı illerden takımlar gelecek 2 haftada bir maç seyretmenin keyfini yaşayacağız.

Bu takım Ülkemizi ve ilimizi Avrupa kupalarında dahi bile temsil edebilir bu nedenle bu takıma hepimizin sahip çıkması gerek her kesim gereken tüm desteği sağlamalıdır.

Bu yazı toplam 3795 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim